A zenész elárulta, hogy mennyire tiszteli Korda Györgyöt, s arról is beszélt, nem számított ekkora ovációra

Örökzöldet adott elő

Felrobbantotta a színpadot Bangó Margit a Csináljuk a fesztivált! szombati, szilveszteri műsorában, ahol az Aranyeső című örökzöld slágert énekelte el – derül ki a Bors cikkéből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megható pillanat

Álló tapsvihar fogadta a produkciót, és ami különösen jólesett a művésznőnek: a zsűriben ülő Korda György fel is ment a színpadra személyesen gratulálni neki. Nagyon meghatódtam, főleg, mert Gyurit nagyon szeretem és tisztelem – nyilatkozta a lapnak az énekesnő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még iskolába járt, de ő már sztár volt

„Persze az összes szereplőt és zsűritagot kedvelem, de őt különösen. Mi 55 éve ismerjük egymást, én azóta vagyok a pályán. Gyuri már akkor nagy sztár volt, amikor én még iskolába jártam. Tulajdonképpen gyerekkoromtól végigkísérte az életemet” – fogalmazott a Kossuth-díjas énekesnő.

Ez a siker titka

Azt is elárulta, mi lehet évtizedek óta tartó töretlen sikerének a titka. „Nem vagyok egy önimádó, magamutogató. Borzasztó szerény vagyok. A Jóisten adott egy tehetséget, de az még nem minden. Alázatosnak kell maradni, szelídnek. Ha kell, kemény is tudok lenni, hiszen Kos a csillagjegyem” – magyarázta.

Ezt látja problémának

Mint mondta, 17 évesen kerültem a pályára, „mindenkinek csókolommal köszöntem, Kabos Laci szólt rám, hogy tegezzem, de képtelen voltam, olyan tiszteletet éreztem a nagyok iránt. Manapság a fiatalok már nem így viselkednek, elmennek a tévébe szerepelni, aztán azt hiszik, bármit megtehetnek. Tisztelet a kivételnek”.

Erre nem számított

„Akárhová megyek, akárhol lépek fel, mindenhol olyan ováció fogad, mint ami itt fogadott. De őszintén, nem számítottam most erre, mert egy televíziós felvételen nem szoktak ilyet csinálni” – oszotta meg érzéseit.

Szívből jön

Hozzáfűzte, „hiszem, hogy a közönségem érzi, hogy amit adok, az tényleg szívből jön. Nálam semmi sem megcsinált, valóban az érzelmeim vezérelnek. Őrült énekes vagyok, aki csak a zenére koncentrál.”

Ezért nem fogad meg semmit

Kapott kérdést azzal kapcsolatban is, tervez-e újévi fogadalmat tenni. Régóta nem fogadok meg semmit. Úgysem tudom betartani, akkor meg minek? Szilveszter éjfélkor mindig színpadon vagy úton vagyok” – ismertette.

Imádásgban kér békességet a családnak

„Mindenesetre egy valamit mindig kérek, ami nagyon fontos: éjfél után imádságban kérek egészséget és békességet a családnak” – zárta gondolatait Bangó Margit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán.)