A pár kézenfogva sétált egymással Jászberényben, s egy kívülálló számára is nyilvánvaló jeleit adták annak, hogy egy párt alkotnak. Eközben a Kossuth téren gyertyagyújtással emlékeznének meg az énekesnő és Krausz Gábor házasságáról.

Elcsattanó puszik

„Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan” – mondta el a Blikknek egy jászberényi járókelő, aki látták az énekesnő új párját, Papp Máté Bencét még pénteken. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiválóan mulattak

Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes tagjával, csütörtök esti rendezvényen jelent meg, amelyet a Fidesz országgyűlési képviselője, Pócs János tartott. Itt már egymás társaságában fotózkodtak (nyitóképünkön), s szemlátomást remekül érezték magukat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kellemetlen fricska

Mindez egy nappal azelőtt történt, hogy közös közleményben jelentették be férjével, Krausz Gáborral, hogy hat évnyi együttlét után elválnak útjaik. A sztárséf ekkor úgy fogalmazott, hogy „kellemetlen fricskákat” tartogat az élet.

Együtt Jászberényben

Ez egy viszonylag semmitmondó jelzőnek tűnt egészen addig, ameddig ki nem derült, hogy a történtek hátterében valószínűleg az áll, hogy Tóth Gabi és a Fricska Tánczenekar egyik tagja összejött egymással. A jászberényi utcákon is többen kiszúrták őket.

Boldogabbak mint valaha

A városban két vendéglőt is kipróbáltak. „Felszabadultan ettek, jól érezték magukat, láthatóan boldogabbak, mint valaha” – mondta el az egyik hölgy, aki szintén ugyanabban az étteremben fogyasztott, mint a pár. A Blikk is könnyedén a nyomukra akadt.

Nem akart nyilatkozni

A lap munkatársai éppen egy népművészeti vásáron pillantották meg őket. Velük volt egy csinos, középkorú hölgy, akiről azt gondolják, hogy Máté édesanyja lehet – vagyis már a családi bemutatáson is túlestek. Tóth Gabi elhárította, hogy bármit is mondjon, s jelezte, magánemberként van jelen az eseményen.

Nincs jól a férj

Krausz Gábor azonban teljesen összetört. Egyik barátja azt mondta, a család volt a mindene, s egy világ dőlt benne össze, amikor rájött, hogy véget ért a házassága. Vomberg Frigyes hozzátette, nincs jól és nagyon megviseli az egész történet.

Romokban van

„Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült (…) Most összetört” – jegyezte meg. Úgy tudni, hogy már ki is költözött feleségével együtt vásárolt, szentendrei otthonukból. Kislányukat közösen, szeretetben tervezik felnevelni.

Groteszk rendezvény van készülőben

Eközben egy Facebookon terjedő esemény meghívója szerint péntek este gyertyagyújtás lesz Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére a Kossuth téren. „Gyászoljuk együtt egy emlékgyertyával Magyarország Hitének és Magyarország Állának különválását” – olvasható a meghívó szövegében.

Elmennének a közös emlékek helyszíneire

„A megemlékezés után körbejárjuk Budapestnek azokat a pontjait, ahol a néhai pár megfordult és közös emlékeket szerzett. Többek között: FIDESZ székház, MOL torony, Oxygen Wellness, Raqpart (hány szerelmet nem rejt már) és még sorolhatnánk” – írják. Itt azonban már élhetünk a gyanúperrel, hogy csak egy kamueseményről van szó. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk Pócs János Facebook-oldaláról származik.)