Két gépkocsi ütközött össze az Üllői út 18. kerületi szakaszán, a Rimaszombat utcánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Két autó ment össze

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta: szerdán délelőtt szerencsés kimenetelű baleset történt Pestlőrincen, az Üllői út és a Nagyszeben utca találkozásánál. Egy idős hölgy Suzuki Ignisszel haladt a városból kifelé, amikor az előtte közlekedő teherautó lassított és jelezte a jobbra kanyarodási szándékát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Balra húzta a kormányt

Ezt észlelve a hölgy balra húzta a kormányt, hogy kikerülje a teherautót, a záróvonal ellenére. Közben a Nagyszeben utcából egy BMW M8 fiatal sofőrje, látván, hogy teherautó jobbra bekanyarodik, elindult kifelé, hogy az Üllői út városközpont felé vezető oldalára kanyarodjon. Ekkor ért oda a teherautót előző Suzuki, amelynek a BMW eddig takarásban volt.

Felvétel a helyszínről:

Fékezni sem tudott

Az Ignis vezetője fékezni sem tudott, a BMW bal oldalába rohant, az ütközés következtében a BMW az elválasztó betonszegélyre ugratott, majd orrával az 50-es villamos pályájára csúszott, az Ignis pedig keresztben állt meg. A légzsákok azonnal kirobbantak, így szerencsére mindkét sofőr saját erőből el tudta hagyni autóját, de az Ignis vezetőjét a mentők további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Fotó a helyszínről:

Koccantak a bámészkodók is

A helyszínelés alatt a bámészkodó autósok közül kettő összekoccant, így végül teljes szélességében le kellett zárni az Üllői út ezen szakaszát, valamint két órán keresztül az 50-es villamos helyett is pótlóbuszok közlekedtek a Béke tér és a Szarvas Csárda tér között. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a roncsokat, illetve a műszaki mentésben segédkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felvétel a helyszínről:

Kiemelt kép és belső fotók: 24h – Autószerviz – Autómentés