Döbbentes eseményekről számoltak be nemrégiben a Budapest Polgárőrség közösségi oldalán. A poszt tanúsága szerint Újpesten a Megyeri úton a Budapesti Polgárőrség tagjai segítettek világra egy kisbabát szerdán este.

Furcsán viselkedő nőre hívták fel a figyelmüket

“Éppen a UTE Szusza Ferenc Stadionnál láttunk el szolgálatot, amikor két fiatal autóval odajött hozzánk, hogy egy nő furcsán viselkedik a 30A buszvégállomáson” – kezdte Balogh János Konrád polgárőr.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínre siettek

“Beültünk az autóba és a helyszínre siettünk, ám amikor megérkeztünk már nem volt ott. Keresni kezdtük, és végül a Megyeri úton az ELMŰ-nél akadtunk rá.”

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Véres volt a járda

“A nő valóban furcsa testhelyzetben, kicsit meggörnyedve állt, mellette pedig egy férfi volt, aki beszélt hozzá. Ahogy közeledtünk láttuk, hogy véres a járda, így tudtuk, valami nagyon nincs rendben…” – olvasható a posztban.

Éppen szülni készült, erős fájdalmai voltak

Miközben a polgárőrök a nőhöz és a társához igyekeztek, az ott lévő biztonsági őr lépett oda hozzájuk. Elmondta, hogy az asszony éppen szülni készül, fájdalmai vannak.

Már semmire sem volt idő

“Már nem volt idő semmire” – folytatta Mester Márk polgárőr.

Végig mellette voltak

“Ott a helyszínen, az utca kellős közepén szülte meg gyermekét a hölgy. Mi végig mellette voltunk, igyekeztünk segíteni neki.”

Gyors segítség

“Nem akartuk, hogy ott álljon véresen szorongatva a kisbabáját, ezért gyorsan kinyitottuk az autót, és meleg ruhákat adtunk neki, és felfűtöttük az autót, nehogy megfázzon a pici.” – írják.

Itt a teljes poszt:

Értesítették a mentőket

“Miközben mi az édesanyával foglalkozunk a biztonsági őr értesítette a mentősöket. Az újszülött 21:50 – kor jött a világra, ő is és az újdonsült édesanya is jó egészségnek örvend.” – derült ki a bejegyzésből.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Budapesti Polgárőrség – Forrás: Facebook