Vasárnap még kevés információval rendelkezett a rendőrség a csornai gyilkossággal kapcsolatban, hétfőre az elkövető személye is tisztázódott, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Innen indult minden

Ahogy azt kekvillogo.hu megírta, vasárnap délután érkezett a bejelentés a rendőrségre, melynek nyomán az egyenruhások kiszálltak egy lakótelepi lakásba Csorna városában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyből látták, hogy mi történhetett

Itt délután háromnegyed négykor egy holttestre bukkantak. A 39 éves férfi halálával kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja is. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés még vasárnap este is tartott. Akkor még a rövid tájékoztatás több információt nem tartalmazott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiderült a tettes személye

A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével Veress Dominik Márk 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség keresi. – írta a police.hu.

Ablaktöréssel hatoltak be

A Kisalföld úgy tudja, a város a Felsőszeri lakótelepén történt a bűncselekmény. Információik szerint a családtagok értesítették a rendőröket, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni szerettükkel. Végül a tűzoltók törték be az ablakot, így jutottak be a lakásba.

Cégtulajdonos volt a férfi

A férfi albérletben lakott ott és egy helyi vállalkozás tulajdonosa volt. Egy veszélyes, éles eszközzel végzett vele gyilkosa. A rendőrök a környéken működő térfigyelő kamerák felvételeit is áttekintik. A feltételezett elkövető esetleges elfogásáról egyelőre nincs hír.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Személyesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Több emberölés volt a hétvégén

Nem ez az első gyilkosság, amelyről vasárnap hírt ad a rendőrség. Mint korábban mi is beszámoltunk róla, április 2-án kora délután érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint az előző nap Szegeden egy férfi megölte a vele együtt lakó testvérét, majd magával is végzett.

Mindent kiderítenek

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megállapították, hogy a bejelentés valós, a lakásban két férfi holttestét találták meg. Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, vizsgálják az eset körülményeit

Így gyilkolhatta meg testvérét

A Délmagyar információi szerint egy Kossuth Lajos sugárúti társasházban történt a tragédia. Mint írják, az egyik férfi fojtogatás áldozata lett. A portál fotóinak tanúsága szerint a rendőrök még délután is helyszíneltek, a lépcsőházba sem lehetett bemenni.

Elszaporodott esetek?

Sajnos rövid időn belül nem ez az első olyan tragédia, ahol gyilkosság előzi meg az öngyilkosságot. Múlt hét csütörtökön éjfel előtt egy férfi hívta a rendőröket Mohácson. Közölte velük, hogy felesége életét már kioltotta, és azt tervezi, hogy magával is végezni fog. A rendőrök rögtön a helyszínre siettek.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: police.hu