Teljesen kiégett egy Mercedes személyautó, ráadásul egy benzinkút mellett az elmúlt hétvégén.

Felvillant egy lámpa

A gépkocsi az M86-os autóúton közlekedett, amikor a műszerfalon felvillant az abroncsnyomással kapcsolatos problémát jelző figyelmeztető lámpa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tapasztalt rendkívülit

A sofőr megállt a legközelebbi öbölben, tartva attól, hogy defektet kapott, de egyik abroncsnál sem tapasztalt semmi rendkívülit. Ezért tovább indult, de úgy döntött, hogy Hegyfalunál letér az autóútról és a benzinkúton műszerrel is ellenőrzi a keréknyomást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Füst tört elő a motorháztető alól

Már az OMV kút közelében volt, amikor füst tört elő a motorháztető alól. A férfi ezért nem tért be a benzinkútra, ami a következő percek ismeretében bölcs előrelátást jelzett.

Lángba borult az autó

A 86-os út szélére leállt 10 éves dízelautó pillanatok alatt lángba borult – írta a 112press.hu.

Időben kimenekültek

A sofőr mellett a felesége, a hátsó ülésen a gyermeke ült. Mindenki el tudta hagyni időben a gépjárművet, így személyi sérülés nem történt.

Az aljnövényzetre is átterjedt a tűz

A helyszínre sárvári tűzoltók érkeztek, akik egy sugárral eloltották a tüzet, ami az aljnövényzetre is átterjedt. Az erős szél szerencsére nem a benzinkút irányába fújt.

Menthetetlen volt az autó

Fotó: 112press.hu

Ennyi maradt a Mercedesből

Fotó: 112press.hu

Kigyulladt a kamion

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy egy nyerges vontató a középső szalagkorlátot átszakítva, a szembejövő sávban az oldalára borult az M3-as autópályán. A kamion a baleset következtében kigyulladt és teljes terjedelmében égett a 229-es kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: kigyulladt egy Mercedes. Fotók: 112press.hu.