A képen látható gyanúsított augusztus 21-én délelőtt fél tízkor követni kezdett egy fiatal lányt, majd maszkot húzott a saját fejére és szeméremsértő módon viselkedett.

A XXII. kerületi rendőrök most keresik azt a fenti képünkön látható férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségi adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi augusztus 21-én 9 óra 20 perc körül Budapest XXII. kerületében, az Angeli úton követni kezdett egy fiatal lányt, majd maszkot húzott a fejére és szeméremsértő módon viselkedett. A lány a férfi elől elfutott, és feljelentést tett a rendőrségen.

Szerencsére nagyon sok utca már be van kamerázva, ezért az ilyen aberrált állatok nem maradnak észrevétlenül. A férfiről egy térfigyelő kamera felvételeket készített. A fiatal, rövidnadrágos, sportcipős férfi a képen a kezében tartja még az állarcot is, komótosan sétál – vélhetően hazafelé.

A rendőrségi hírben nem volt részletezve hogy a „szeméremsértő módon viselkedett” kifejezés mit takar, de nem nehéz kitalálni, hogy melyik testrészét vette elő és mutogatta a fiatal lánynak, aki szerencsére el tudott szaladni és nem hagyta annyiban, feljelentést is tett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép forrása: Police.hu