A Budapest-Székesfehérvár vonalon 40-50, esetenként 60-90 perccel is meghosszabbodik a vonatok menetideje egy meghibásodott sorompó miatt – közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.

Az Ódinnyés és Székesfehérvár közötti sorompó meghibásodása miatt nem közlekedik a Déli pályaudvarról Székesfehérvárra 12:10-kor, 13:10-kor és 14:10-kor, a Székesfehérvárról a Délibe 12:48-kor, 13:48-kor és 14:48-kor induló Z30-as vonat, továbbá a Kőbánya-Kispestről 12.57-kor Martonvásárra és a Martonvásárról Kőbánya-Kispestre 14:10-kor induló S36-os vonat.

Frissítés

Fokozatosan helyreáll a menetrend a székesfehérvári vonalon, ahol korábban műszaki hiba okozott késéseket – közölte a Mávinform csütörtök kora délután az MTI-vel.

Azt írták: Ódinnyés és Székesfehérvár között megjavították a fél- és fénysorompót, már nem kell lassítaniuk a vonatoknak.
    

A vonatfeltorlódások és a jelentős késések miatt azonban csütörtökön még hosszabb menetidővel kell számolni a székesfehérvári elővárosi és a Székesfehérváron átmenő távolsági vonatoknál. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan, az esti órákban állhat helyre – tették hozzá.