Meccs közben rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt Magócsi Zoltán, a Monor SE labdarúgója. A csapat közleménye szerint a gyors orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni szeretett focistájuk életét.

Összeesett a játékos

A Monor SE-CSH SE mérkőzésen eleinte minden rendben volt, aztán egyszer csak azt lehetett látni, hogy a pályán összeesik a monori csapat játékosa, Magócsi Zoltán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elhunyt a focista

A bíró azonnal leállította a meccset, a mentők pedig a bajba jutott játékoshoz siettek. Hiába a gyors orvosi ellátás, a csapat ma kiadott közleménye szerint a játékos elhunyt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hiába a gyors orvosi segítség

A közösségi oldalon megjelent közleményben ez áll: Megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2022.szeptember 2-án egyesületünk labdarúgója Magócsi Zoltán a Monor SE-CSHC SE mérkőzésen rosszul lett és a gyors orvosi segítség ellenére elhunyt – írják majd így folytatják:

Öregfiúkat erősítette

Magó az utánpótlásunknál kezdte el a labdarúgást, majd szorgalmas játékával az NB3-as csapatunkkal ért el szép sikereket. Később az öregfiúkat erősítette, majd az idei évtől old boys együttesünket. A Monori Sportegyesület minden tagja osztozik a család gyászában. Őszinte részvétünk!” – írják a közleményben.

Összeomlott a keringése

2019 augusztusának egy vasárnap délutánján még pályára lépett Lajos Tamás, a Tiszavasvári SE 30 éves labdarúgója, azonban este összeomlott a keringése és már nem tudták megmenteni az életét.

Összerogyott a focista

2016-ban teremlabdarúgó-tornát rendeztek a kazincbarcikai sportcsarnokban. Hirtelen félbe kellett szakítani az egyik mérkőzést, a pályán ugyanis minden előjel nélkül összerogyott az egyik focista. Az alig negyven éves sportoló hirtelen lett rosszul, és hiába hívtak hozzá azonnal mentőt, a gyorsan kiérkező szakemberek sem tudtak már rajta segíteni. Az orvos megpróbálta újraéleszteni a férfit, de a próbálkozás nem járt sikerrel.

Leírhatatlan és felfoghatatlan

2014-ben a nagybajomi amatőr teremlabdarúgó-bajnokság 4. fordulójában is hasonló tragédia történt. A 42 éves Lovas Róbert gólt fejelt, majd miután megünnepelte találatát összeesett. „Leírhatatlan és felfoghatatlan, hogy egy erőtől duzzadó fiatalember ott feküdt előttünk élettelenül. Mindenki bízott benne, hogy sikerül segíteni” – mondta akkor ez egyik szervező.

Szívinfarktus a pályán

2004. január 25-én Fehér Miklós, a magyar labdarúgó-válogatott és a portugál Benfica 24 éves csatára a Vitória Guimaraes elleni mérkőzés hosszabbításában szívinfarktust kapott, majd a kórházba szállítást követően meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a monori csapat közleménye

Kiemelt kép: illusztráció, focipálya Monoron – Forrás: Youtube