Pénteken Budapest környékén folytatta országjárását Magyar Péter. Délelőtt Pilisvörösváron, utána Budaörsre gurult be a már ismert nemzeti színű platósautóval. Onnan Százhalombattára ment, este 8-kor pedig Érden tart fórumot. Budörsön óriási rendőri készültség mellett került sor az eseményre. A Templom tér körüli utcákban tömegével álltak a rendőrautók és a rendőrségi kisbuszok.

Tömeg várta Magyar Pétert

„Még a nap is kisütött” – állapította meg egy idős hölgy Budaörsön, amikor a Templom téren megjelent Magyar Péter. A tömeg örömújjongásba kezdett és óriási tapssal fogadta a Tisza Párt alelnökét. A környező utcákban valósággal készültségben ált a rendőrség, ritkán látni ennyi rendőrautót egyszerre Budaörsön. Magyar Péter rendezvénye fél órás csúszással érkezett, a politikus rögtön meg is magyarázta, hogy mi ennek az oka. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Sok rendőr és rengeteg érdeklődő várta Magyar Pétert

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

„Kellene az M0-ás”

„Jöttünk a 10-es úton, eddig is tudtuk, hogy járhatatlan, nagyon hiányzik innen az M0-ás, amit ígérgetnek már 10-20 éve”– mondta beszéde elején Magyar Péter. A politikus hozzátette, két és fél hete járja az országot, eddig 100 településre jutott el, és még hátravan legalább ennyi.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Háború és béke

Ezután a teherautó platóján állva elmondta, hogy a kormány már több mint 2 milliárd forintot fordított az adófizetők pénzéből az ő lejáratására, most éppen a sokadik plakátkampányon is rajta van, Soros Györggyel, Gyurcsány Ferenccel együtt, mint háborúpártiak. A politikus azt mondta, ebben az országban nincsenek háborúpártiak, „bármit is hazudik Deutsch Tamás, Rogán Antal, mi mindannyian itt békepártiak vagyunk”.

Elvonják a budaörsiek pénzét

Magyar Péter élesen bírálta a kormányt, amiért Budaörstől elvonnak évente 3-4 milliárd forintot, szolidaritási adó címén, csak azért, mert „túl sok pénze van a településnek”. A politikus arról is beszélt, hogy Budaörsön megszüntették az ügyeleti pontot és a településnek még azért is harcolnia kellett, hogy saját ügyeletet és mentőt tartson fent.

Nem kímélte a hatalom és a nagy pénzek birtokosait Magyar Péter

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Mi a béke?

A Tisza Párt alelnöke szerint Orbán Viktor és kormánya semmit nem tesz az országért, azon kívül, hogy naponta 15-ször kiírják a közösségi oldalukra, hogy „béke”. „Mindenki tudja, hogy ettől nem lesz béke, ettől Putyin nem fogja kivonni a hadseregét Ukrajnából”.

Oktatás és egészségügy

Magyar Péter ezután beszélt az magyar oktatás és az egészségügy siralmas állapotáról. Majd felolvasta a Tisza Párt programját, amely többek közt azt is tartalmazza, hogy mindössze 2 cikluson át lehetne valaki miniszterelnök. Ez a programpont láthatóan nagy sikert aratott, a tömeg óriási tapsviharral fogadta a bejelentést. Magyar Péter pártjának részletes programját ide kattintva tudod elolvasni.

Mindenki szelfizni akart Magyar Péterrel

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Mindenki fotót akart

A beszéde végén a tömeg körbevette a politikust, mindenki egy szelfit szeretett volna Magyar Péterrel. Ezután a fiatal politikus Százhalombattára indult, este nyolctól pedig Érden tart fórumot. Magyar Péter megmozdulásait ide kattintva, a közösségi oldalán lehet élőben követni. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit pedig itt éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Magyar Péter Budaörsön – Fotó: BPK