Egy órán át haldoklott az a 24 éves lány, akit egy horrorbaleset közben zuhant ki egy a száguldó autóból. Édesanyja továbbra is azért harcol, hogy megbűnhődjenek azok, akik lánya haláláért felelősek. A gyászoló szülő most elárulta: a nemrégiben elkészült szakértői vélemény is igazolta legszörnyűbb gyanúját.

Hátul ült a lány

Ahogy korábban írtunk róla, rendőrök, mentők és tűzoltók tucatja lepte el az utat Várpalota és Ősi között még március 18-án, miután egy kocsi letért az útról és egy fának csapódott. A kocsiban három fiatal utazott: az autót vezető K. Kristóf, az anyósülésen utazó H. László és a hátul ülő 24 éves Sujbert Melánia. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kizuhant az autóból

A brutális becsapódástól a fiatal nő kiesett a kocsiból, és métereket repült. Ennek ellenére úgy tudni, Meli ekkor még élt, később, az esetkocsiban vesztette életét. A baleset és a lány megtalálása között azonban majdnem egy óra is eltelt, az áldozat édesanyja szerint ugyanis a két férfi letagadta, hogy egy harmadik személy is utazott volna velük a kocsiban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tagadták

Margit és férje reggel kapták az életüket összetörő hírt, miszerint Melánia életét vesztette. Férjével ezután jártak utána a baleset részleteinek. Ekkor derült ki, hogy a becsapódás után nem sokkal egy kocsi állt meg a roncs mellett, a benne ülők felajánlották a segítségüket. A két férfi viszont letagadta, hogy más is utazott volna velük.

Nem mondták, hogy volt utas

Az asszony úgy tudja, a két férfi sem a kiérkező rendőröknek, sem a mentősöknek nem mondta el, hogy más is utazott velük, haldokló lányát végül a tűzoltók találták meg. Mikor a tűzoltó bekapcsolta a reflektort, akkor látták meg a kislányt a roncstól úgy 9 méterre.

Még élhetett

„Mikor odamentek, még élt a lányom. A baleset negyed öt körül történt, és csak 5 óra 20 perckor találták meg. Egy órán át haldoklott súlyos sebesülésekkel az én kicsikém! Legalább foghattam volna a kezeit” – zokogott fel az édesanya, aki szerint, ha időben szólnak, lánya életét talán meg lehetett volna menteni.

Beigazolódott a szörnyű gyanú

Az édesanya elmondta: a nemrégiben elkészült szakértői vélemény is igazolta legszörnyűbb gyanúját. „A szakértői vélemény is kimondta, hogy nyitva volt a hátsó ajtó a baleset idején, ahogyan azt sejtettem. Ismerem a lányaim, és tudtam, hogy az én Melim végső elkeseredésében nyitotta ki az ajtót, hogy megállítsa ezt a két szörnyet. Meli nem volt sem ittas, sem drogos, hanem egy intelligens, erkölcsös, rendes gyerek, aki ajándék volt az élettől” – mondta a Ripostnak Margit.

Senkit sem lát a rácsok mögött

„Ahogy megláttam az Árpád hídi tragédiát, összeszorult a szívem az áldozatért. Azonban a tettes, nagyon helyesen, már rácsok mögött ül egy gondatlanul okozott tragédiáért. De az én Melim nem baleset, hanem bűncselekmény áldozata lett, és senkit nem látok a rácsok mögött. Ott a szülőknek megnyugvás lehet részben, hogy látják azt a férfit a börtönben, de én még ezt sem kapom meg” – fogalmazott az édesanya.

„Elvették őt tőlünk”

„Itt vagyunk bent a házban, nem tudunk elmenni sehova, mert nélküle kéne elmenni. Ezzel muszáj együtt élni, de elfogadni nem. Nem is fogom, hogy a lányommal ilyen kegyetlenül elbántak: lelketlenül hagyták meghalni, és végignézték! Úgy tudom, hogy az egyikük Siófokon bulizik, míg az én lányom halott. Még az esélyt sem adták meg neki a túlélésre, és arra, hogy fogjam a haldokló gyerekem kezét, vagy felajánlhassam a szerveit. Elvették egy fiatal nő jövőjét, elvették őt tőlük” – mondta a megtört asszony.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség az ügyben halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy 30 éves férfi ellen. Az eljárás sikere érdekében további részleteket nem közöltek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: Delta Hírek.