Még mindig kórházban van Rúzsa Magdi és hármasikrei. Az énekesnő csütörtökön egy fotóval jelentkezett a Honvédkórházból, amelyhez azt írta, minden rendben van velük, de azért pár hétig még maradniuk kell.

Kórteremben fotózta le magát Rúzsa Magdi

Újra jelentkezett a kórházból Rúzsa Magdi. Az énekesnő közösségi oldalára egy fotót tedd ki, amelyet kórházi ágyáról készített. A fényképen az énekesnő betakarózva fekszik, csak a lábait láthatjuk egy sárgára festett falu kórteremben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még nem mehetnek haza

„Még itt, de már csak néhány hét, és mehetünk haza” – írta a művésznő, aki biztosan jól tudta, hogy a speciális helyzet miatt még jó ideig nem hagyhatja el a Honvéd Kórházat a gyerekekkel.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Korábban születtek

Az ikrek másfél hónnappal a kiírt időpont előtt jöttek a világra. A csecsemők koraszülöttek, ám három baba esetében valósággal csodaszámba megy, hogy az édesanya a 34. hétig hordta a piciket.

Gratulált a kórház

„Az MH EK Honvédkórház főigazgatója és vezetősége a kezelő orvosai társaságában köszöntötték ma Rúzsa Magdit. Gratulálunk Rúzsa Magdinak és családjának a babákhoz. Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik!” – írta a napokban Facebook oldalán a Honvédkórház. 

Orvosaival fotózkodott

A fiatal háromgyermekes anyuka a fotón a kórház dolgozóival látható. A zöld ruhás férfi, Dr. Vermes Gábor, a Honvédkórház Szülészeti és Nőgyógyászati részlegének osztályvezető-helyettese. A BudaPestkörnyeke.hu úgy tudja, ő vezette le Rúzsa Magdi szülését.

Rúzsa Magdi orvosaival a Honvédkórházban

Forrás: Facebook

Hármasikrei születtek

Rúzsa Magdi közösségi oldalán tudatta azt is, hogy megszülettek hármasikrei. Az énekesnő két kisfiút és egy egészséges kislányt hozott a világra, akik a Keve, Zalán és a Lujza nevet kapták.

Külön nővér foglalkozik a gyerekekkel

Az intézmény koraszülött osztályán külön nővér foglalkozik Rúzsa Magdi ikreivel, ez a kiváltság minden hármasikres kismamának jár. Az énekesnő korábban azt mondta, hogy a szülése után dadák segítik majd a mindennapjaikat.

Nehéz időszak előtt áll

Magdi családjában nem ez az első ikerterhesség. Ennek ellenére mégis meglepte őt, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz. Az énekesnő terhessége elején azt mondta, az elkövetkezendő időszak nem lesz egyszerű számára.

Decembertől kórházban van

A Megasztár előtt Magdi szülésznőként dolgozott, így pontosan tudta, hogy mivel jár az ikerterhesség. Már decemberbe befeküdt a Honvédkórházba, ahol állandó orvosi felügyelet alatt állt saját és ikrei biztonsága érdekében.

Alig tudott aludni

A szülés előtti utolsó interjújában azt mondta Magdi, hogy körülbelül 5 kilónyi baba van a pocakjában. Ez azt jelenti, hogy egy baba közel 1600 gramm volt. Az énekesnő már akkor arra panaszkodott, hogy több hónapja alig tud aludni és fájnak a bordái.

4 éve házasodtak össze

Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás: Instagram