Vasárnap lesz 82 éves Körtvélyessy Zsolt. A népszerű színész számára lánya és unokája a legfontosabb, és mostanság még inkább igyekszik mellettük állni, hiszen Kinga nehéz időszakot él át L.L. Juniorral való válása miatt. A művész azonban bízik abban, hogy hamar lezáródik az ügy, és egyetlen gyermeke még boldog lehet egy másik férfi mellett.

Vegyes érzésekkel várja

A Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész április 2-án lesz 82 éves. Vegyes érzésekkel készül a születésnapjára, egyrészt örül annak, hogy megérhette ezt a kort, másrészt az idő múlása miatt van benne némi keserűség. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vitatkozik az öröm és a bánat

„Öröm és bánat vitatkozik bennem. Akaratlanul is arra gondol ilyenkor az ember, hogy már több van mögöttem, mint előttem, és vajon mennyi időm van még hátra az életben. Ugyanakkor az örömmel tölt el, hogy viszonylag jó állapotban vagyok, és szívesen is dolgozom” – nyilatkozta a művész.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Amíg bírom, játszani akarok”

„Ötvennégy éve végeztem a főiskolán, azóta egyfolytában működöm, és szeretném minél tovább folytatni. Amíg bírom fizikummal, ésszel és idegekkel, addig játszani akarok, és megfelelni a nézők, valamint a saját elvárásaimnak – mondta a Blikknek a Kecskeméti Nemzeti Színház művésze, aki novemberi életmentő műtétje óta még nem jött rendbe teljesen.

Azonnal megoperálták

Körtvélyessyt azonnal megoperálták, miután a nyakában lévő egyik ér kilencvenszázalékosan eltömődött, ezzel fennállt a sztrók veszélye. Szerencsére az orvosoknak köszönhetően megmenekült, és egy héttel később már haza is térhetett. Most azonban ismét kórházba kell mennie.

Alapos kivizsgálás előtt

„Április 5-én megyek be néhány napra, hogy alaposan ki tudjanak vizsgálni. A novemberi műtétből sikerült felépülnöm, a szédülés megszűnt, de még mindig van bennem egy bizonytalanságérzés. A szívemmel is van némi probléma, ezért katéteres szívmérésem is lesz” – árulta el a népszerű színész.

Rátalált a szerelem

„Bízom benne, hogy hamar kiderül, mi a probléma, és találunk rá megoldást. Ezenkívül jól érzem magam, úgyhogy nem lehet nagy probléma” – fűzte hozzá. A színművésznek lelkileg is harmonikusabb lett az élete. 2020-ban a Covidban elhunyt élete szerelme, Egerszegi Judit, ám a gyász után, bő egy évvel ezelőtt ismét párra talált.

Kiegyensúlyozott, teljes az élete

„Jól érzem magam vele, szeretettel, megbecsüléssel, tisztelettel fordulunk egymáshoz. Természetesen még mindig gondolok a feleségemre, sokszor hiányzik, de végre ismét kiegyensúlyozott és teljes az életem. Ez a remek baráti társaságomnak is köszönhető” – mondta Körtvélyessy.

Lánya boldogságáért izgul

A színész szeretné, ha egy szem lánya is meglelné a boldogságot tönkrement házassága után. Kinga és L.L. Junior válása már folyamatban van, Zsolt pedig igyekszik mindenben lánya mellett állni.

„Mindenben számíthatnak rám”

„Lilien és Kinga rengeteg boldogságot adnak nekem. Igyekszem ezt azzal viszonozni, hogy erős támasza vagyok nekik, és mindig mindenben számíthatnak rám, főleg most, hogy a lányom nehéz időszakot él át, ami engem is megvisel. Bízom abban, hogy minél hamarabb lezajlik a válás, és Kinga megtalálja a boldogságot egy olyan férfi mellett, aki szereti, megbecsüli és tiszteli. Szeretném még ezt megérni” – zárta gondolatait a művész közelgő születésnapja előtt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt. Fotó: MTI