Kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott annak a videónak megtekintése, amely a minap készült. Többen is állítják, ők is így pucoltak ablakot – igaz, még ennél is magasabban.

Aligha akart „sztár” lenni

Rohamos gyorsasággal terjed az a videó a TikTokon, amely egy meglehetősen rémisztőre sikeredett házimunka pillanatait mutatja be a Józsefvárosban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Háttal az utcának

A felvétel néhány nappal ezelőtt készült a Kiss József utcában. A jelek szerint a vakmerő nőt nem igazán izgatta, hogy az életét tette kockára csak azért, hogy az ablakai tisztábbak legyenek. Ráadásul háttal állt az utcának.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fájdalmas lehet a zuhanás

Az ereinkben is megfagy a vér, amint a képeken nézve azt látjuk, amint az asszony a létező legnagyoobb természetességgel és magabiztossággal takarítja le a négyes elosztású ablak felső szárnyait. Egy első emeleti lakásról beszélünk, az utca pedig négy-öt méterre lehet.

Mások jobban csinálnák

Innen leesve azonban könnyen súlyos, ha nem halálos sérüléseket lehet szenvedni – tekintettel arra, hogy beton van a ház alatt. A kommentők közül sokan szörnyűlködtek, de volt olyan, aki nem értette, miért nem belülről csinálja ezt meg, hiszen a felső ablakszárnyakat is ki lehet nyitni.

Egy született feleség

A videó feltöltője viszont a Született feleségek sztárjához hasonlította a nőt. „Az igazi született feleségek köztünk élnek” – fűzte hozzá a kommentárt. Az is jól látható, amint a járókelők tudomást sem vesznek róla – vélhetően azért, mert tekintetük nem néz fel olyan magasra, hogy észrevegyék a nőt.

Itt történt az eset

Mindenki másképp csinálja?

Vissza a kommentekhez: persze van olyan is, aki meglehetősen gúnyosra vette reakcióját. „Kajak van ilyen? Leizzadtam” – írta egyikük. A válaszok azonban viszonylag meglepőre sikeredtek, ugyanis többeknek is vannak személyes tapasztalataik a témában.

Hasonló módszerek

Egyikük állítja, a régi ablakoknál is ez volt, ráadásul a szülei annak idején pont a 8. kerületben ugyanezt csinálták – csak az annyival volt veszélyesebb, mivel magasabban laktak. Más valaki annyit tett hozzá, hogy ő maga is így takarította az ablakot a harmadikon.

Amikor pedig balul sül el

Azonban volt, aki látta, hogyan jár az, aki hibázik. „Jó pár évvel ezelőtt egy nénit láttam ugyanígy ablakot pucolni. Pár pillanattal később a betonon feküdt két emelettel lejjebb” – elevenítette fel borzasztó emlékeit a hozzászóló. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A már említett videó

@sndrfrncz nyolcker tingz #fyp #foryou #nekedbelegyen #pusztuljonforyouba ♬ Desperate Housewives- Main Theme – Geek Music

(Kiemelt képünk a videóból származik.)