Miután súlyos büntetést rótt kitt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Schobert Norbi cégére, a fitneszguru bejelentette, hogy visszavonul. Most mégis visszatérést emleget, bár – ha nem is nulláról – újra kell kezdenie a karrierjét.

Súlyos büntetés

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a GVH 40 milliós büntetést szabott ki Schobert Norbi cégére, ezt követően pedig a fitneszgru úgy döntött, hogy maga mögött is hagyja a bizniszt, visszavonul. Az Update-et eladta, a továbbiakban pedig csak tanácsadóként vesz részt a vállalat dolgaiban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Visszatér

Norbi most azonban mégis visszatérést emleget, Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt arról, miért döntött az elengedés mellett a büntetést követően, valamint azt is elárulta, mit tervez a jövőben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Padlóra került

„A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, mert beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem” – magyarázta Norbi, aki hozzátette: a nyáron pihenést tervez, ám utána visszatér a kezdetekhez, az alapokhoz, azaz a tornához.

A jövő

Mint mondja a célja a jövőben is az, hogy egészségre neveljen, a továbbiakban a mozgáson keresztül kínál majd alternatívát a követőinek. A fitneszguru a Borsnak is mesélt a terveiről, elmondta, furcsa érzés, hogy 20 év után valaki más irányítja a céget, amit ő hozott létre, amit a gyerekeire akart hagyni.

Rékát támogatja

„Mostantól a fő célom, hogy támogassam Rékát és közösen létrehozzuk az ő videótárát. Nyár után én is visszatérek a tornához, de nem úgy teszem majd, mint annak idején. Főként a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd gyakorlataim” – mesélte Norbi, aki a sok rossz ellenére igyekszik a jót is meglátni.

Még van pár jó éve

„Az Update-ból nyugdíjba mentem, de mint Norbi, még van pár erős évem. Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje, vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül. Szükségem van az emberek szeretetére és arra, hogy folyamatosan menetben legyek. Képtelen lennék arra, hogy csak úgy legyek és ne csináljak semmit” – mondta Norbi, aki azt is elárulta, számára a felesége, gyermekei és édesanyja boldogsága az elsődleges, velük teljes az élete. „Ha most belegondolok, talán az életemet köszönhetem annak, hogy visszavonulásra kényszerítettek egy igazságtalan döntéssel” – magyarázta a fitneszguru.

Megint elkapta a koronavírust

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Norbi nemrég megint elkapta a koronavírust, a fitneszguru nyaralásból jött haza, ám itthon már nagyon nem érezte jól magát. A tünetek alapján gyanakodni kezdett arra, hogy talán megint elkaphatta a koronavírust, a gyanú pedig hamarosan beigazolódott, hiszen pozitívat tesztelt.

Korábban majdnem tragédia történt

Mint ismert Norbi nem először kapja el a betegséget, sőt korábban majdnem tragédia is történt, ugyanis a fitneszguru 2021-ben ún. covid sztrókot kapott, nem sokkal azután, hogy felvette a második oltását.

A házuk előtt esett össze

Norbi akkor éppen a reggeli kocogásból ért haza, amikor a házuk előtt összeesett. 40 percen keresztül feküdt a ház előtt, mire a hűséges kutyájának hála az egyik szomszéd észrevette.

Covid sztrók

Norbi később az ATV műsorában, Rónai Egonnak beszélt a történtekről, akkor mondta el, hogy covid sztrókot kapott, a dolognak pedig semmiféle szív vagy érrendszeri előjele nem volt. Bár utólag nem lehet biztosan tudni, de Norbi állítása szerint már akkor covidos lehetett, amikor megkapta az oltást.

Megint beteg

A fitneszguru pedig nemrég ismét elkapta a koronavírus, akkor a Blikknek elmondta, elment a szaglás és ízérzéke, valamint lázas is.  „Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki. Már jobban érzem magam, a hőemelkedésem kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem”

Nem kell harmadik oltás

Norbi a portálnak arról is beszélt, hiába kapta el megint a vírust, esze ágában sincs egy harmadik oltást felvenni, mert már az előző kettőt is megbánta, mint mondja több problémát okoztak neki, mint védelmet.

Folyamatos ellenőrzés

„A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad. Jelenleg nem látogathatok egészségügyi intézményt, de ha meggyógyulok, mindenképpen meg szeretném vizsgáltatni magam, hogy tudjam, minden rendben” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Ez is érdekelhet:

A visszavonult Schobert Norbi megszólalt: bánja, hogy beoltatta magát, mert megint elkapta a koronavírust

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL Klub