Baranyi Krisztinát ábrázoló, primitív, szexista rajz volt Bácskai János asztalára ragasztva a ferencvárosi testületi ülésén csütörtökön. A fideszes politikus az önkormányzati választásokon alulmaradt az ellenzék jelöltjével szemben.

Mátyás Ferenc, ferencvárosi momentumos képviselő osztotta meg az oldalán azt a fotót, amely a csütörtöki ferencvárosi közgyűlésen készült. Bácskai János asztalán egy szexista, primitív gúnyrajz lógott, a következő a felirattal: „Megértem, hogy a bugyimba is be akarnak nézni”.

„Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés :(” – írta a fotót megosztó Mátyás a képhez.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Baranyi Krisztina is reagált

„A járványhelyzet idején megtett intézkedésekről számolunk éppen be, Bácskai (ex)polgármestert persze, nem ez foglalkoztatja” – írta a Facebookon.

Bácskai alulmaradt Baranyival szemben

Tavaly ősszel váltotta Bácskai Jánost Baranyi Krisztina a polgármesteri székben. A bukott polgármester az átadás-átvétel után kezet sem akart fogni utódjával.