Megalázta, szüleiket szapulta és nyújtófával verte a felügyeletére bízott 4 és 10 év közötti kisgyermekeket egy 59 éves nógrádi nő. A gyerekek folyamatosan éheztek, akkor is megverték őket, amikor a hűtőből ételt akartak kivenni.

Borzasztóan bánt a gyerekekkel

A nő 2014-től saját házában nevelt egy akkor 2 éves kislányt, majd 2017-ben további gyerekek kerültek hozzá, egy 4, egy 5 és egy 11 éves kisfiú. Az asszony rendszeresen kiabált a gyerekekkel, trágár kifejezésekkel illette őket, és megalázó kifejezéseket használva, becsmérlő módon beszélt előttük a szüleikről.

Verte a gyerekeket

Puszta kézzel verte a legidősebb fiút, de olyan is előfordult, hogy mankóval vágta fejbe vagy mellkason. A négyéves gyermeket pedig lökdöste, és a fejét ütlegelte, mert nem fogadott szót neki.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Éheztek a gyerekek

A kislány 9 éves volt, amikor a nevelőanyja megtépte a haját, amikor meglátta, hogy benyúl a hűtőbe, hogy egyen valamit. A nő még ugyanaz nap, szitkozódva ütötte-verte a még mindig éhes gyermeket.

Nyújtófával is bántalmazott

Az asszony az egyik kisfiút is többször is bántalmazta tavaly év elején. Nyújtófával ütött a 10 éves gyerek fejére és lábára, máskor pedig akkorát vágott rá a ruhaakasztóval, hogy a gyereknek vérezni kezdett az orra. A gyerekek a bántalmazások következtében nem szenvedtek súlyos sérülést.

Bíróság elé áll

A Pásztói Járási Ügyészség négy rendbeli kiskorú veszélyeztetése és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé az asszonyt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felfüggesztett börtönt kértek rá

Az asszony sorozatosan és súlyosan megszegte a feladatából eredő kötelezettségeit a felügyeletére bízott gyerekek esetében. Az ügyészség két év felfüggesztettet kért rá, azzal, hogy tiltsák el a nevelőszülői feladatok ellátásától, és kötelezzék a 364 ezer 500 forintos bűnügyi költség megfizetésére is.

Kiemelt kép: illusztráció