Megbízható futárcéget keresel belföldi vagy külföldi csomagod kézbesítésére? A GLS-ben garantáltan nem fogsz csalódni! Tudj meg többet a futárcégről és szolgáltatásai megrendeléséről!

Rendeld meg egyszerűen a GLS szolgáltatásait!

A GLS egy megbízható háttérrel rendelkező futárcég. Akár belföldre, akár külföldre szeretnél csomagot feladni, garantáltan színvonalas szolgáltatásban fogsz részesülni. Ha a legegyszerűbb és leggyorsabb módot keresed a GLS szolgáltatásainak megrendelésére, a Csomagnet.hu kitűnő választás a számodra! 

Felhasználóbarát online csomagfeladási felületének köszönhetően percek alatt elindíthatod a feladási folyamatot, és díjkalkulációt is végezhetsz. Utánvétes csomagküldés esetén nincs szükség külön formanyomtatványra. Sőt, a címkézéssel és a címkenyomtatással sem kell bajlódnod.

Regisztrálni sem szükséges, így ezt az időt is megspórolhatod. Rendszeres csomagfeladás esetén azonban érdemes megfontolni a regisztrációt az előnyök miatt. Lementheted például a feladott csomagjaid adatait, valamint nyomon követheted a küldeményedet a felvételtől egészen a kézbesítésig.

Kedvező árak a Csomagnet.hu-n

A Csomagnet.hu segítségével nemcsak időt, de pénzt is spórolhatsz. Az oldalon alacsonyabb árakkal találkozhatsz, mint a versenytársak és a futárcégek oldalán. Ennek természetesen nem minőségbeli különbség az oka, hiszen ugyanazt kínálja a cég, mint a futárszolgálatok. A kedvezményes árak a nagy mennyiségben közvetített megrendeléseknek köszönhetők. 

A díjak kiegyenlítésére biztonságos online fizetési lehetőségek állnak a rendelkezésedre (átutalásos és bankkártyás fizetés).

Belföldi csomagküldés a GLS-sel 

Ha belföldre tervezel csomagot feladni, a GLS kétféle szolgáltatását rendelheted meg a Csomagnet.hu-n. Kérheted a szállítást GLS csomagpontba. Országszerte 850 csomagpont található, és mindegyik hosszan, rugalmasan tart nyitva. Amint leadta a futár a küldeményedet, kapsz egy értesítést. Ezt követően akkor mész a csomagért, amikor neked a legkényelmesebb.

A másik belföldi szolgáltatás háztól házig történő csomagszállítást takar. Ez a GLS Express szolgáltatás. A futár a feladást követő egy munkanapon belül garantáltan kézbesíti a csomagodat. Sőt, automatikus kárfedezetet is vállal a cég 50.000 Ft értékig. Ez azt takarja, hogy ha a futár hibájából nem érkezik meg a csomag 24 órán belül, visszatérítik a szállítás díját. Sikertelen kézbesítés esetén a futár tesz egy ingyenes második próbát.

GLS EuroStandard – csomagküldés külföldre

A GLS egész Európába szállít csomagokat. A közeli országokba várhatóan 1-2, a távolabbi országokba pedig 2-4 munkanap alatt sikerül a kézbesítés. Fontos, hogy az utánvét opció külföldi csomagküldés esetén nem érhető el!

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb GLS szolgáltatást, és add fel a csomagodat akár még ma!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!