Milyen típusú hőszigetelést rakjunk az ingatlanunkra? Ki legyen a kivitelező? Milyen vastagságú szigetelést rakjak fel? Cikkünkben erre is megoldást fogunk találni.

Cégünk 2010 óta foglalkozik hőszigetelő rendszerek kereskedelmével és ezen idő alatt kialakítottunk egy kivitelezői partnerhálózatot. A tevékenységünk során folyamatos kérdés volt, hogy tudunk-e ajánlani jó kivitelezőt?

A válasz IGEN!

Milyen kivitelezői árakkal dolgoznak a hőszigetelő partnereink?

Budapest és környékén megbízható, az adott területen jó referenciákkal rendelkező hőszigetelő kivitelező partnerrel rendelkezünk. Cégünk utoljára 2021-ben bővítette a partneri hálózatot, amely azt jelenti, hogy az utoljára felvett partner is immár legalább 2 éve panasz nélkül szigeteli a környék ingatlanjait.

Az árajánlatadás menete:

  • Jelentkezik a honlapunkon található űrlapon!
  • Telefonon felkeresi a kivitelező partnerünk!
  • INGYENES helyszíni felmérést végez az Ön otthonában
  • A kivitelező Készít egy árajánlatot csak a kivitelezésről!
  • Az anyagszükséglet alapján a cégünk készít egy árajánlatot az anyagról, amelyet elküldünk közvetlenül Önnek!

A kivitelezésen semmiféle anyagi hasznunk nincs, a projektekben csak szigetelőanyag kereskedőként veszünk részt.

Kíváncsi a szigetelőanyag árakra? Tekintse hőszigetelés kalkulátorunkat!

A méretek és elérhetőség megadását követően a rendszerünk 1 perc alatt küld egy pontos árajánlatot az e-mail címére! Az áraink mindig aktuálisak, a mennyiségek számítása során általános anyagszükséglettel számolunk!

Kíváncsi a hőszigetelő anyagainkra?
Homlokzati szigetelés webáruházunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy szigetelés kivitelezés során.

Mekkora hőszigetelés javasolt a falazatomra? Telefonos, majd helyszíni felmérés során mindig figyelembe szoktuk venni az adott épület tájolását, a falazóanyagot és az ingatlan arányait. Ettől függetlenül van egy pár aranyszabály, amelyet érdemes betartani.

B30-as falazattal készült ingatlan 
Általában kádárkocka 10×10-es házak falazóanyaga, cégünk eps hőszigetelő rendszerből min. 15-20 cm-est, míg grafitos hőszigetelő rendszerből min. 12-15 cm-est javasol.

Porotherm, Wienerberger, Leier vagy modernebb ikersejtes tégla szigetelő anyaga
Fő szigetelő anyaga eps vagy grafitos alapú. Vastagsága min. 12-15 cm, hogy elérjük a mérnöki kamara által javasolt maximum 0.2 -es hőátbocsátási tényezőt.

Vályogfalak hőszigetelő anyaga
Mivel egy tömör természetes falazóanyag, ezért a szigetelés során is meg kell tartani az épület páraáteresztését. A fő szigetelő anyaga a kőzetgyapot, amely nagy szakértelmet és gyakorlatot igényel. A vakolható kőzetgyapot ragasztása és hálózása egy plusz tapadóréteg felvitelét igényli, majd az egyenetlen felületet is nehezebb surlófény mentesre glettelni. A kőzetgyapot dűbelezése is költségesebb, mivel itt már kötelező fémszeges dűbeleket alkalmazni. 
Kevesebb gyakorlattal rendelkező ügyfeleinknek vályog vagy vegyesfalazat esetén szoktuk javasolni a Baumit Open hőszigetelő rendszereinket, mivel légáteresztő. Ez a rendszer áll egy perforált polisztirol táblából és speciális légáteresztő Baumit ragasztóból, illetve vakolatból. Ennél a rendszernél kiemelten fontos, hogy csak rendszerben vásároljunk, mivel ellenkező esetben nem fog működni a falazatunk légáteresztése.
Mindkét esetben általános vastagság 10-15cm. 

Homlokzati hőszigetelés.hu honlapunk az értékesítés során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden anyagunk rendszerben, kivitelezői filozófiával legyen értékesítve. Felhívjuk a figyelmet az anyagok előnyeire, illetve hátrányaira. Ha a vásárláshoz segítséget kér, hívjon hétköznap 9-17 óra között!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.