2017 novemberében veszett nyoma VV Fanninak, a rejtélyes ügyével kapcsolatban pedig három év után is újabb megdöbbentő információk derülnek ki. Az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségi poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre sem adott egyenes választ.

Meg akarta téveszteni a gépet

A poligráfos vizsgálatot a nemzetközileg is elismert Krispán István végezte, aki a jelentésében arról számolt be, hogy B. Erika reakciói azt bizonyították, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet. Ebből következőleg a poligráf azt mutatta ki, a koronatanú nem mondott igazat – írja a Blikk.

2017-ben tűnt el

Mint ismert, 2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, azonban a hosszas keresés ellenére a holtteste a mai napig nem került elő. A gyilkossággal B. Lászlót vádolják, azonban ő csak a nő elrablását vallotta be. Mondjuk ezt nehéz is lenne tagadnia, hiszen videó készült arról, hogy egy teremgarázsban az ölében az autója felé cipeli az eszméletlen nőt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

A poligráf szerint titkol valamit

B. László korábban azt állította, hogy B. Erika instrukciói alapján adta át ismeretlen férfiaknak az eszméletlen valóságshow-szereplőt. A férfi szerint munka miatti megbeszélésre ment fel Fanni lakására, ahol ott volt B. Erika is. Fanni ekkor már ájultan feküdt az ágyon. B. László mentőt akart hívni, de Erika ezt megtiltotta, és utasításba adta, hogy a lányt adja oda ismeretleneknek.

B. Erika tagadja, hogy ott lett volna

B. Erikát többször is kihallgatta a rendőrség, azonban sosem gyanúsították meg az üggyel, elvégre ő maga tagadja, hogy ott lett volna a lakásban, ezt pedig telefonja cellainformációi is igazolták.

Mást mutat a poligráfos vizsgálat

A lap értesülései szerint a most megismert poligráfos vizsgálat mégis azt mutatja, hogy Fanni barátnője tud valamit a rejtélyes eltűnésről vagy gyilkosságról. B. Erika ugyanis megtévesztő válaszokat adott a vizsgálat során.

Több kérdést is feltettek neki

A vizsgáló, Krispán István több kérdést is feltett a nőnek, többek között például azt, hogy „tudja ön, hogy Fanni most hol található meg?”. A “nem” válaszra +4-es pontszámot adott a gép, ez pedig erősen megtévesztő választ jelent.

Máshol is jelzett a gép

Ugyancsak jelzett a gép akkor is, amikor B. Erikát arról kérdezték, a férfi elmondta-e neki, hogy megölte Fannit. Erika erre is nemmel felelt, de a vizsgáló más eredményt állapított meg.

Három éve nyomoznak

VV Fanni ügyében már évek óta nyomoznak a hatóságok, azonban az eltűnésre és a gyilkosságra a mai napig nincsen egyértelmű válasz. Nagy kérdés, hogy a most feltárt hazugságvizsgálat eredménye elég lesz-e ahhoz, hogy kiderüljön, mi állhat a tragikus ügy hátterében.

A szorongást mutatja ki

A poligráfos vizsgálat tulajdonképpen a kérdésekre és válaszokra vonatkozó érzelmeket mutatja ki, így például azt is, hogy a válaszoló szorong-e bizonyos válaszoktól. A kiugró értékek azt mutatják, hogy az adott válasz erős érzelmi reakciót váltott kim, ez pedig a hazugság egyik jele is lehet. A poligráfos vizsgálat elvi működése azon alapszik, hogy miként reagál az ember pszichológiai nyomás alatt, amiből következtetni lehet arra, hogy a vizsgált alany állítása igaz, vagy hamis. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL