A jeges úton megcsúszott és az árokba hajtott egy Opel személygépkocsi Isaszeg és Pécel között.

A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínelést követően az árokból kivontatták a járművet. A balesetben személyi sérülés nem történt – tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A baleset a hétvégi hóesés után, vasárnap történt, a fotókat most kapta meg szerkesztőségünk. Érdemes előretekinteni, hogy az agglomeráció útjain milyen időre kell számítani az elkövetkező 24 órában.

A meteorológiai szolgálat aktuális előrejelzése szerint borult, párás, illetve kevésbé felhős tájak egyaránt lesznek, de előbbiek lesznek túlsúlyban kedden. Az éjszaka képződött zúzmarás köd kiterjedése napközben fokozatosan csökken. A ködös tájakon ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat.

A többnyire mérsékelt északi, északnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -1 és +5 fok között valószínű, de a tartósan borult, ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet. Késő estére -8, 0 fokra hűl le a levegő. Síkos, csúszós utakra tehát mindenképpen számítani kell.

Fotó: katasztrófavédelem