Megcsúszott egy BMW és fának ütközött Kiskunlacháza és Dömsöd között. A nagy értékű személygépkocsi alaposan összetört a történtek után.

Segítséget kértek tőlük

A Ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság arról kapott bejelentést, hogy az 51-es út 44-es kilométer szelvényében műszaki mentés miatt kérnek tőlük segítséget, a Kiskunlacháza tábla után, Dömsöd irányában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fának csapódott a BMW

Mint néhány perccel később kiderült: a jelzett helyen egy autó a hónedves úton megcsúszott, majd előbb egy út menti fának csapódott, aztán visszavágódott az útpályára.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vitték a sofőrt

A BMW-ben egy fő utazott, ő könnyebben sérült, a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Visszavágódott az úttestre az autó

Fotó: Ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság

Nem volt könnyű a mentés a kedvezőtlen időjárásban

Fotó: Ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság

Gyalogost gázoltak a zebrán

A BudaPestkörnyéke.hu adta hírül, hogy súlyos baleset történt pénteken, az esti órákban a főváros 11. kerületében. Egy nőt a zebrán ütöttek el a Bikás Park közelében.

15 métert repült

A szerencsétlenül járt hölgy körülbelül 15 métert repült, és súlyosan megsérült, miután a lámpa nélküli zebrán megtörtént a baj.

 „Szereljenek fel nyomógombos átkelőket!”

„Én kötelezném az önkormányzatokat, hogy a kijelölt gyalogátkelőket alakítsák ki nyomógombos lámpás átkelőkre. Ilyen közvilágítás mellett, ráadásul esős időben szinte lehetetlen látni, hogy ki akarja igénybe venni az átkelőt. A gyalogos is várhat pár másodpercet, míg a lámpa a gombnyomás után szabadot ad neki” – javasolta egy hozzászóló a baleset után.

Nehezen belátható gyalogátkelő

„Minden nap ezen a szakaszon közlekedem autóval. Sötétedés után nehezen belátható a gyalogátkelő, főleg, ha az előtte levő megállóban a busz is bent áll. Ráadásul a téli időszakban sokan sötét ruhákat hordanak, ami miatt még nehezebb észrevenni őket. Ha valahova, ide tényleg indokolt lenne a lámpás zebra” – tette hozzá egy helyi lakos.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az összetört BMW. Fotók: Ráckevei Önkormányzati Tűzoltóság