Súlyos baleset történt szerdán az egyik Dunavarsány melletti kavicsbányában: egy nyerges billencs és egy homokrakodó ütközött egymásnak. Az egyik sérültért mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Nem mindennapi ütközés

Nem mindennapi baleset történt Dunavarsány térségében: egy nyerges billencs és egy homlokrakodó ütközött egymásnak. Az egyik sérültért mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekiment a fülkének

A Délegyháza Dunavarsány Önkéntes Tűzoltó Egyesület arról számolt be Facebook-oldalán, hogy 12 óra 9 perckor kapták a bejelentést a balesetről. A személyi sérüléses baleset Dunavarsány, Petőfi Szárnyasliget kavicsbányánál történt. A bejelentés szerint a nyerges billencs a homlokrakodó teherautó fülkéjének hajtott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Simán csinálnak ilyen rombolást”

„Felmerül a kérdés, hogy miért felemelt kanállal közlekedett?!” – írta egy hozzászóló. „Ehhez nem kellett nagy sebesség, ha például egy 200-as Volvo homlokrakodó nekigurul a felemelt kanállal, simán csinál ilyen rombolást” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Autó elé hajtott

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy alig két nappal a megdöbbentő gyáli gyermekbaleset után újabb rossz hír érkezett: a szintén Pest vármegyei Farmoson, a Szelei úton autó elé hajtott egy rolleres kisfiú. A gyermek annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Délegyháza Dunavarsány Önkéntes Tűzoltó Egyesület