Csaknem tragédia történt egy égve hagyott lámpa miatt, egy férfi súlyosan megsebesítette saját fiát. A fiú életveszélyes sérülést szenvedett, ám végül sikerült megmenteni.

Égve hagyta a lámpát

Egy édesapa és fia azon vesztek össze, hogy a fiú égve hagyott egy lámpát. A vita úgy elfajult, hogy az apa felkapott egy éles eszközt, amivel megsebesítette a fiát. A gyerek hasa nagyon elkezdett vérezni. Az apa élettársa próbált segíteni a fiúnak, ám nem tudta elállítani a vérzést, ezért orvoshoz vitte az életveszélyes állapotban lévő sérültet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három évet adnának neki

Az apát, akit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt az ügyészség, most állították bíróság elé. Az előkészítő ülésen az ügyészség indítványt tett, hogy amennyiben az apa a váddal megegyezően elismeri a bűnösségét, 3 év börtönre, illetve mellékbüntetésként 3 év közügyektől eltiltásra ítélje őt a bíróság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezzel védekezett

Miután a borsodi férfi nem vallotta magát bűnösnek, az ügyét azonnal elkezdték tárgyalni. A férfi azzal védekezett, hogy a fia támadt rá, ő pedig csak meg akarta ijeszteni. 

Másképp emlékszik

A fia viszont teljesen másképp emlékszik. Azt mondta, az apja felé lépett, majd azonnal megtámadta. Ítélet később várható – számolt be az esetről a Tények.

Megette a kekszet

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem halt meg az az ártatlan öt éves gyermek, akit édesapja büntetésből a falhoz vert. Az volt a „bűne”, hogy megette a kekszet. A gyerek elájult és a koponyája is betört. Az apa a bíróságon mindent tagadott, kisfia megverését pedig balesetnek akarta beállítani. Nem jogerősen 11 és fél éves büntetést kapott.

Erőszak Monoron

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy egy monori családi házban történt a brutális eset. A férfi és az élettársa még az általános iskolában ismerték meg egymást, amikor a gondnokság alatt álló nő felnőtté vált összeköltöztek, nemsokára három gyermekük született: Gábor, Kristóf és József. H. Gábor éveken át verte az élettársát, Évát és a három gyermeküket, Józsikát, Kristófkát és Gabikát is rendszeresen bántalmazta a lakóhelyükön. 

Visszakerültek a nevelőszülőktől

A gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, azonban a hatóság úgy döntött, visszaadja őket az apjuknak. A tragikus napon is összeveszett az agresszív férfi a családjával, mert valaki megette a kekszét. A legkisebb fiú félelmében elsírta magát, mert tartott apja haragjától.

Brutális, érthetetlen tettek

 Az apa kérdőre vonta a kis Józsefet, hogy hol van a keksz, majd két kézzel megragadta a gyermeket, a földről felemelte, a fejét egy alkalommal nagy erővel a csempével burkolt falhoz ütötte, majd a földre dobta a kisgyermeket. Miután a tragédia megtörtént, az orvosoknak a család azt hazudta, hogy József leesett az asztalról. A kisgyermek többszörös koponyatörést szenvedett.

A hűtőt is lelakatolta

 „Favorit volt nála az édesség, előfordult, hogy a hűtőt is lelakatolta, nehogy hozzáférjenek ahhoz, amit magának vásárolt, a gyerekek el voltak tiltva tőle. Édességvonzalom alakult ki nála. A kapcsolati erőszaknak az anya is áldozata volt. Az apa leuralta agressziójával az egész családot – mondta vádbeszédében az ügyész a tárgyaláson. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció