Megtalálták Szeitl Gergő holttestét. Ő az a férfi, aki még január elején tűnt el a 2. kerületből. Sportolni indult, de onnan nem tért haza.

Megtalálták annak a 38 éves férfinak a holttestét, aki a 2. kerületben tajcsizni indult a közeli erdőbe – erősítette meg az Index értesülését a rendőrség.

A rendőrség ezt írta a hírportálnak: “a 38 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság eltűntként már nem keresi, a férfi holtteste előkerült. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A közigazgatási eljárásra tekintettel a rendőrség további információt az eset körülményeiről nem ad”.

A hírt azon a Facebook oldalon is közé tették, amelyet még a keresése alatt indítottak a férfi barátai.

A 38 éves Szeitl a II. kerületi Őzgida utcából a közeli erdőbe ment január 13-án, de nem tért haza. Több száz civil, barlangászok, sőt látók is keresték a férfit.

Szeitl Gergő eltűnéséről a BudaPestkörnyeke.hu is több cikkben beszámolt. Ezeket ide kattintva tudod elérni.

Az eltűnést követően kiderült, a férfi több százmillió forintnyi vagyont, köztük ismerősei, barátai pénzét kezelte, ezért eltűnése után az egyik ismerőse magánnyomozót bízott meg Szeitl felkutatásával, míg mások feljelentést tettek a rendőrségen.

Kiemelt kép: Szeitl Gergely – Forrás: Facebook