Teljesen összetört az az édesapa, aki tragikus körülmények között elvesztette kétéves gyermekét. Nándika a családi házuk udvarán álló medencébe fulladt bele, egyelőre nem tudni, milyen körülmények között. A Szentesen meghalt kisfiú szüleit a szomszédok védik az elszabadult indulatok miatt. Az ügyben a rendőrség nyomoz. 

Holtan találtak egy kisfiút

A Kékvillogó.hu számolt be arról kedden, hogy egy kétéves gyermeket találtak holtan egy szentesi ház udvarán. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az udvaron álló medencébe fulladt bele

A gyermek az udvarukon álló medencébe fulladt bele, állítólag ruhástól ment bele valami miatt az 1 méteres vízbe. Egész Szentes megdöbbent a történtek hallatán, most a család szomszédjai próbálják védeni az édesanyát és az édesapát a vádaskodásoktól.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nándika májusban volt kétéves

„Tudod, miért a nagy testvérek születnek elsőként? Hogy megvédjék a kistestvéreiket, akik utánuk következnek” – ezt írta ki a 2 éves Nándika édesanyja a Facebook-oldalára kisebbik fia születésekor 2021 májusában. A kisfiú bátyja sajnos nem tudta megvédeni a testvérét, aki kedden a saját udvarukban álló medencébe fulladt. 

Kevés az információ

Mivel a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet, nem osztanak meg részleteket a történtekről, így azt sem tudni, hogy a tragédia bekövetkeztekor kik voltak azok a felnőttek, akik otthon tartózkodtak, kinek a felügyelete alatt állt éppen a fiú – írja cikkében a Ripost.

A szülőket védik a szomszédok

A tragédiáról a szomszédok sem mondanak semmit, valószínűleg a szülőket védik így az interneten elszabadult indulatok miatt. Rengeteg kommentelő támadja a családot, és annak ellenére, hogy a körülményeket senki sem ismeri, a szülőket hibáztatják.

Összetört az édesapa

Az összetört édesapa a részvétnyilvánítások megköszönése közben annyit írt egy alkalommal, hogy „Meghalt a kisebbik fiam”.  A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Gyorsan baj lehet

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány korábban tanácsokkal látta el a medencével, kerti tóval rendelkező szülőket. „A kicsik gyakorta akkor esnek a medencébe, amikor a család a házban tartózkodik, vagy egy pillanatra szem elől tévesztik a gyermekeket. Javasoljuk, hogy kerítsék körbe, vagy fedjék le a kerti tavakat, medencéket, amikor nincsenek a kertben. Használhatnak medenceriasztót is, amely jelzi, ha a gyermek, vagy háziállat a vízbe megy. Ha ilyen védelem nincsen, zárják kulcsra a bejárati ajtót, földszinti ablakokat” – írták oldalukon egy korábbi eset kapcsán.

Egyéves áldozat az udvaron

A BudaPestkörnyéke.hu egy hete adott hírt arról, hogy egy halott gyermeket találtak egy családi ház udvarán. A rendőrségre még délelőtt érkezett a bejelentés, hogy egy tömörkényi ház udvarán halottat találtak. A Délmagyarország információi szerint a tragédiát a család kutyája okozhatta. 

Megfojtotta

A házőrző addig-addig forgolódott a gyermek körül, amíg a kutya lánca rátekeredett a kicsire, majd megfojtotta.  A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberülés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, vizsgálják a haláleset körülményeit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció