Hatalmas veszteség érte a magyar és a nemzetközi fitnesz- és testépítő sportágat: 47 éves korában elhunyt Berkes László. A rendőr őrnagyot a rendőrség és a sportág is gyászolja.

Meghalt Berkes László

A spanyolországi Santa Susannában elhunyt a magyar és nemzetközi rendőr testépítő bajnok, számtalan nemzetközi díj győztese, a rendőrsport és a civil testépítő sportág meghatározó alakja, a 2016-2017 legeredményesebb testépítő és fitnesz edzője (IFBB Hungary Award, Fitbalance Award) Berkes László r. őrnagy. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Szívelégtelenségben hunyt el

Mind a rendőrség, mind a sportág egy nagyszerű embert vesztett el. Berkes László 47 éves volt, a spanyolországi Santa Susannában zajló fitness- és testépítő Európa-bajnokságon érte a halál. Szívelégtelenség következtében hunyt el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szerdán videóval jelentkezett a versenyről

Május 1-jén, közösségi oldalán egy videóval jelentkezett közösségi oldalán, ahol azt mondta, a lányok felkészültek a versenyre, mindenkit arra bíztatott, hogy szurkoljon a magyaroknak. Akkor még semmi jel nem mutatott arra, hogy Berkes Lászlónak egészségügyi problémája lenne.

Berkes László bejelentkezése

Forrás: Facebook/Berkes László

Búcsúzik az IFBB

„Hatalmas veszteség érte a magyar és a nemzetközi fitnesz- és testépítő sportágat. 47 éves korában elhunyt Berkes László” – írják közleményükben. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Berkes László pályája

A Berkes Team SE alapítója ötször szerzett vb-aranyat a fegyveres erők világbajnokságán testépítésben. A Magyar Fitness és Testépítő Szövetségben több funkciót is betöltött. A Testépítő Szakág vezetője volt, és a Bírói Bizottság vezetőségének tagjaként is segítette a sportágat. Ezenkívül az Elit Pro szekció irányítójaként dolgozott, továbbá profi bíróként is tevékenykedett.

Kiemelt kép: Berkes László – Forrás: Facebook