Meghalt egy 26 éves kismama a salgótarjáni kórházban. Egy vizsgálatra ment be, ott esett el. A nő testvére azt mondta, a személyzet magára hagyta a húgát.

Elesett egy kismama

Július 21-én, szerdán a Szent Lázár Megyei Kórházban egy vizsgálatot követően elesett egy 26 éves pásztói kismama – írja a nool.hu.

Meghalt a kismama

A balesetben a fiatal nő olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A kórház vizsgálódik

A lap az üggyel kapcsolatban az intézményt, azonban arról tájékoztattak, hogy vizsgálják az eset körülményeit, így arról még nem tudnak nyilatkozni. Az ügy lezárását követően, amint tisztázódnak a haláleset okai, tájékoztatást ígértek.

A rendőrség is vizsgálódik

A halálesettel kapcsolatban a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított a kórház bejelentése alapján közigazgatási hatósági eljárást a körülmények tisztázása érdekében, azonban a pénteken keletkezett feljelentés alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított szakértők bevonásával.

A rendőrség nem nyilatkozik

A nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem áll módunkban megadni – mondta  Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nem egyértelmű a halál oka

A Blikk úgy tudja, hogy az ügy megítélése nem teljesen egyértelmű. Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja is felmerült.

Magára hagyhatta a személyzet

A lap elérte az áldozat nővérét, aki egy nyilvános Facebook-bejegyzésben fakadt ki a történtek miatt. „Persze, hogy hiányos a hír! Azt nem írták oda, hogy csengetett a húgom, de nem ment be hozzá senki.” – írta a testvér, hozzátéve, hogy azt mondták a sérült húgának, menjen be, s szóljon személyesen.

Hírzárlat van

A nő azt mondta, hogy nem tud több információt adni, mert tudomása szerint hírzárlat van érvényben, s ha eredményre vezet a vizsgálat, akkor nyilatkozik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szent Lázár Megyei Kórház – Forrás: Magyar Építők