Kisiklott teherszerelvény gázolt halálra egy munkást a Corvin-negyed metrófelújításán. A jelenlegi információk szerint  balesetnek több sérültje is van.

Halálos baleset a 9. kerületben

Halálos baleset történt a 3-as metró felújítási munkálatai közben Budapesten. A tragédia pénteken, a 9. kerületben, a Corvin-negyed megállónál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset a lezárt területen történt

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Több sérült van

Egy ember meghalt, egyes információk szerint több sérültje is van a balesetnek. Az Origo azt írja, egy elszabadult pótkocsi átgurult rajta. Úgy tudják, még egy ember súlyosan megsérült.

Kisiklott egy munkagép

A munkagép, avagy teherszerelvény a Corvin negyednél végzett metrófelújítási munkálatok közben siklott ki, a vonat egy embert biztosan elgázolt. Életét már nem tudták megmenteni, ő a helyszínen meghalt.

Tart a helyszínelés

A munkaterületen jelenleg is tart a helyszínelés. A baleset helyszínét és a környéket ellepték a rendőrök, a mentők és a katasztrófavédők.

Rendőrök és tűzoltók vannak a helyszínen

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián