Rosszul lett és meghalt egy férfi hétfő délelőtt a zuglói vasútállomásnál. A tragédiával szinte egyidőben az egyik 13. kerületi Sparban egy 75 éves férfi lett rosszul, őt az eladók élesztették újra.

Meghalt egy férfi Zuglóban

Rosszul lett és meghalt egy ötven körüli férfi Budapesten, a zuglói vasútállomásnál lévő, Hungária körút és a Thököly út sarkán lévő villamosmegállóban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszul lett

A BRFK szerint nem baleset történt, és nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja sem, azaz a férfi rosszul lett, és ezért hunyt el – írja a 24.hu.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rosszul lett a Sparban

Szintén hétfő délelőtt kérték a mentők gyors segítségét egy 13. kerületi Sparba, ahol egy 75 év körüli férfi lett rosszul.

Nem lélegzett

„Mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján, az ott dolgozók megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett. Az eladók egy percig sem tétlenkedtek, az utasítások szerint rögtön megkezdték a vásárló újraélesztését, amit a rövid időn belül érkező mentők emelt szinten folytattak” – írja Facebook oldalán az OMSZ.

Bezárták a Spart

Az életmentés még percekig zajlott az üzletben, amelyet az ott dolgozók addig be is zártak. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.

Összeesett a pénztárnál

Nemrég írtunk arról, hogy egy budai drogériában, a pénztárnál esett össze egy férfi. A dolgozók azonnal segítséget kértek.

A pénztáros kezdte meg az újraélesztést

Azonnal több mentőegység is indult segítségül, miközben a telefonon kapott instrukciók alapján, a pénztáros hölgy megkezdte az újraélesztést.

Egy órán keresztül élesztették újra

A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért. Az ellátás még csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, amit a talpraesett pénztáros továbbra is minden erejével próbált segíteni.

Kórházba vitték a férfit

Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció