Nem jelent meg időben a munkahelyén Gajdos Tamás, így György Gabriellának kell levezetnie az esti híradót az ATV hírcsatornán.Gajdos Tamás a mai napon nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában – áll az ATV közleményében.

Nem ment be dolgozni

A csatorna etikai kódexe szerint a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk. Tekintettel arra, hogy Gajdos Tamás ismét megszegte a szabályzatot, ellene azonnali fegyelmi eljárás indul – írták, egyúttal bejelentették, hogy a vasárnapi kora esti ATV Híradót György Gabriella vezeti.

Nem először tette meg

Idén június végén,  is volt egy eset, amikor Rónai Egonnak kellett beülnie az ATV Híradó stúdiójába, mert Gajdos Tamás nem jelent meg időben. Akkor Rónai Egon azt állította: élvezte a helyettesítést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Júniusban sem ment be

„Nos, ez is megesett. Gajdos Tamás barátommal történt egy kis malőr, elveszett a téridő-kontinuumban, de majdnem jókor meglett: kedvesen integetett, miközben helyette vezettem a kora esti ATV Híradót. (Különben bárkivel megeshet!) Én nagyon élveztem – remélem, másoknak sem okoztam a beugrásommal csalódást!” – írta Rónai Egon a hivatalos közösségi júniusban az ATV műsorvezetője.

Gajdos is megszólalt

A bejegyzéshez Gajdos Tamás is hozzászólt. Előbb köszönetet mondott Rónai Egonnak, akit remek kollégának nevezett,  majd bocsánatot kért azoktól, akiknek csalódást okozott azzal, hogy elkésett.

Modellként dolgozott

Gajdos Tamás Budapesten született, Gajdos András és Bukovics Magdolna gyermekeként. Gyermekkora óta sportol, például úszott, teniszezett, kosárlabdázott.A 80-as évek férfimodellje, manökenje.

Divatbemutatókon. dolgozott

Tanulmányai mellett pénzkeresési lehetőséget keresett. Egy BNV alkalmával ismerkedett meg szervezőkkel, majd a Magyar Divat Intézethez került, ahol megfelelt, azonnal foglalkoztatták divatbemutatókon. Számos fotója jelent meg, Ország Világ, Ez a Divat és más lapokban, (egyike az első magyar modelleknek).

Manökeniskolát indított

1985-ben saját manökeniskoláját indította be, reklámfilmekben szerepelt, tanfolyamokat szervezett, reklámügynökséget alapított. 1976 és 1977 között a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola diákja volt. 1980-tól 1982-ig a Testnevelési Főiskola edző szakán tanult. 1982 és 1987 között a Pénzügyi és Számviteli Főiskola hallgatója volt.

Atlétai is volt

1978 ás 1986 között atléta volt, közép- és hosszútávfutó, 1-szeres bajnok, majd a divatszakmában dolgozott.Tájfutó pályafutását a Spartacus tájfutó szakosztályában kezdte.Később Monspart Sarolta edzőpartnereként az ifjúsági atléták edzésén a budapesti mezei bajnokságon is elindították, hogy meglegyen a háromfős csapat, ahol nyert. A következő 10 évet gyakorlatilag az atlétikai pályákon élte le: leginkább 1500 méteren versenyezett. A futás kapcsán több sportágat kedvelt meg, a tájfutástól a pályatávokig, de a hegyikerékpár, a motoros-autós sportok, a vízi sportok sem maradtak ki.

Tévézni kezdett

1993-tól a Szerencsekerék című műsor műsorvezetője lett. Később a TV2-nél folytatta karrierjét a Tények sportműsorvezetőjeként. A TV2-s időszak után önálló műsorokat készített, autós magazint és a Futtában című futóműsort. Közben „átigazolt” a Sport1-hez és a Hír TV-hez.

14 éve dolgozik az ATV-nek

2009-től az ATV Híradó című műsorának egyik műsorvezetője lett, illetve a reggeli Start című műsor házigazdája.[Rendszeres sportolásra és egészséges táplálkozásra hívja fel követői figyelmét Gajdos Tamás, aki 2018-ban, 60 évesen még mindig sportolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gajdos Tamás