Megölték a férfit, aki Budapestről az autójával együtt tűnt el. A 29 éves férfi, rokonai beszámolója szerint haza indult, ahová már nem érkezett meg. A ferencvárosi rendőrök egy Budapest környéki ingatlan udvarán megtalálták az eltűnt férfi autóját, és a ház melléképületében a férfi holttestét is.

Hirtelen eltűnt

Ahogy írtunk róla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság 9. Kerületi Rendőrkapitányságán november 30-án egy férfi tett bejelentést, hogy testvére előző nap délután elment otthonról, de azóta elérhetetlen, nem tudja, hol tartózkodik, és a telefonját sem veszi fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felmerült a bűncselekmény lehetősége

A kerületi rendőrkapitányság azonnal elrendelte a férfi eltűnése miatt a körözést, és megkezdte a férfi felkutatását. Az adatgyűjtés során felmerült a gyanúja annak, hogy az eltűnt 29 éves férfi bűncselekmény áldozata lett, ezért az eljárásba bekapcsolódtak a BRFK életvédelmi nyomozói is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kihallgatták egy ismerősét

Az adatgyűjtés során látókörbe került az eltűnt férfi egyik ismerőse is, akit a BRFK Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói Budapesten, a 9. kerületi Tűzoltó utcában péntek délelőtt elfogtak, majd előállították és a körözési eljárás keretén belül kihallgatták.

Az agglomerációban találták meg a férfi autóját

Közben a nyomozók és a ferencvárosi rendőrök együtt egy Budapest környéki ingatlan udvarán megtalálták az eltűnt férfi autóját, és a ház melléképületében a férfi holttestét is. A Budapest Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a nyomozók a helyszínen szemlét tartottak.

Gyanúsított lett az ismerős

A BRFK életvédelmi nyomozói a feltételezett elkövetőt, a 30 éves budapesti férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de vallomást nem tett. A kihallgatás végén K. Richárdot a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Itt találták meg az autóját:

Nagy Melanie is keresi a férfit

A férfit nemcsak a rendőrség, hanem családja is kereste. Nagy Melanie, G.w.M. volt felesége is felhívást tett közzé közösségi oldalán. Mint kiderült, Molnár György Melanie rokona.

Haza indult a férfi

„Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Az öcsém (Molnár György) elindult haza, de nem érkezett meg. A rendőrség már kiadta a körözést. A telefonja ki van kapcsolva, az autóját /Ezüst színű Mercedes (kombi), rendszám: SYU-313/ sem találjuk. Ha bárki látja az autót vagy esetleg tudja hollétét, látta valahol az elmúlt 2 napban kérem jelentkezzen!”

Ezzel az autóval tűnt el a férfi

Forrás: police.hu

Nyomravezetői díj

„Köszönöm! A tényleges nyomravezetőnek pedig 1 millió forintot jutalmazunk! Megkérek minden jó érzésű embert, hogy segítsen egy megosztással!” – írta közösségi oldalán pénteken Nagy Melanie. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt találták meg a férfit:

Kiemelt kép forrása: police.hu