A zsarukhoz valamivel este kilenc óra előtt futott be a bejelentés, hogy egy súlyosan sérült személy fekszik egy társasház folyosóján.

A gyilkosság körülményeiről

Április 20-án csütörtökön 20:55-kor érkezett egy bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő arról számolt be, hogy a 13. kerületi Danubius utca egyik társasházában a folyosón fekszik egy súlyos sérüléssel rendelkező férfi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínre siettek a mentők

A férfit egy éles tárggyal sebezhették meg. A mentők a lehető leggyorsabban megkezdték a férfi újraélesztését. Minden igyekezetük ellenére azonban a szerencsétlenül járt személy életét már nem tudták megmenteni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiderült, ki a gyilkos

A rendőrök hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt. A zsaruk egy 34 éves nőt fogtak el a helyszínen. Az ő elszámoltatása a rendőrség közleménye szerint folyamatban van.

Döbbenetes gyilkosság Csornán

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, megölték Csornán a település egyik kedvelt pékjét. A helyiek úgy tudták, K. István békességben élt együtt egy fiatal fiúval, V. Dominik Márkkal. Felmerült a gyanúja, hogy a fiatalember ölhette meg a vállalkozót.

Körözést adtak ki ellene

Mivel a fiatal fiú láthatta utoljára K. Istvánt, így V. Dominik Márk ellen körözést adott ki a rendőrség. A zsaruk azt gyanították, hogy ő zárta rá az áldozatra bérelt lakásuk ajtaját és ő okozta a halálát. A lakóparkban lévő lakásban ugyanis már csak a vállalkozó élettelen testére bukkantak.

Megdöbbentek a helyiek

A Blikk megszólaltatott több olyan helybélit is, akik személyesen ismerték a vállalkozót. “Megdöbbentünk, lefagytunk” – mondta egy tözsvendége annak a kifőzdének, amelytől néhány saroknyira történt a gyilkosság.

Csak a becsület számított

Azt mondta a lapnak nyilatkozó személy, hogy abból a helyiek soha nem csináltak problémát, hogy kinek mik az elvei, milyen a bőrszíne vagy hogy kit szeret. Az számított, hogy az illető becsületes-e. István korábban boldog párkapcsolatban élt és gyermekei is voltak, ám az utóbbi időkben a fiúkhoz vonzódott, ez köztudott volt.

Úgy tűnt, harmonikus a kapcsolat a vállalkozó és a fiú között

Állítólag naponta járt ebédelni a szóban forgó kifőzdébe a 39 éves vállalkozó és a fiatalember. A lapnak nyilatkozó személy elmondása szerint vidámak voltak és senkit nem zavartak. Úgy tűnt, szeretik egymást.

Sajnálják Istvánt

Egy másik helyi, a vállalkozó pékségének törzsvásárlója azt mondta, István rendes ember volt. Ő is úgy tudja, hogy a férfi és a fiatalember szerették egymást, de összekaptak valamin. Szerinte semmilyen vita nem fajulhat idáig.

A gyermekei anyjához készülhetett a meggyilkolt vállalkozó

István aznap arra készült, hogy meglátogatja gyermekei anyját és részt vesz egy születésnapi zsúron. A fiatal fiú féltékenységből olthatta ki a vállalkozó életét, mivel őt nem hívták meg erre az eseményre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív