Egy férfi késsel fenyegetve akart kirabolni egy postát Zuglóban; nem sérült meg senki.

Késsel fenyegetőzött

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2022. szeptember 14-én 17 óra 3 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfi Budapest 14. kerületében az egyik postát késsel fenyegetve próbálta kirabolni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem sérült meg senki

Amikor a rémült ügyfelek elkezdtek kirohanni, az egyik postai alkalmazott szólt a férfinek, hogy értesíti a rendőrséget, mire ő megijedt és elfutott. Az eset során nem sérült meg senki.​

Felvétel a helyszínről:

Elfogták

A kerületi rendőrök 17 óra 6 perckor a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves budapesti férfit, akit a BRFK 14. Kerületi Rendőrkapitányságára előállították, és közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. 

Fotó a helyszínről:

Beismerte

A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a helyszínről:

Ez is érdekelhet:

Budapesti kórházba szállították azt a 6 éves kislányt, akinek a saját anyja akarta kioltani az életét – Életveszélyes állapotban van a kicsi

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu