Megrázó baleset történt Dabas térségében, egy lovaskocsi hajtott a vízbe. A Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat számolt be róla, amiről fotókat is megosztottak. A baleset során a kocsit hajtó lovak a vízbe fulladtak, az emberek azonban nem sérültek meg.

Megfulladt lovakat emeltek ki

A kutató-mentőket a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítása riasztotta a helyszínre, hogy segítsenek a megfulladt lovak és a kocsi kiemelésében.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nem tudni, hogyan kerültek a vízbe

Azt egyelőre nem tudni, hogy a lovaskocsi hogyan került a vízbe. „Megfulladt lovak kiemelésében segítettük a dabasi hivatásos tűzoltók munkáját” – írták a közösségi oldalon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Búvárok dolgoznak a helyszínen

Forrás: Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat

Búvárok dolgoztak a helyszínen

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítása riasztotta búvárainkat a helyszínre, ahol egy baleset következtében egy lovaskocsi hajtott a Duna-Tisza-csatornába. Személyi sérülés nem történt, de a kocsit húzó lovak sajnos nem élték túl a balesetet. Búvártechnikával, valamint a tűzoltókkal közösen, csörlő segítségével hajtottuk végre a lovak és a kocsi kiemelését” – írták a Facebookon megosztott posztban.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Helyszíni felvétel

Forrás: Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat

Kiemelt kép: helyszíni felvétel  – Forrás: Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat