A mentősök sokáig küzdöttek az idős asszony életéért, ám minden igyekezetük ellenére nem sikerült segíteni a nyugdíjason.

Este történt

A hírek szerint alig pár órája, valamivel hét óra előtt a XVIII. kerületben szörnyű tragédia történt ugyanis egy idős asszony elhunyt egy közúti balesetben.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kereszteződésben halt meg

A baleset Pestszentlőrincen a Honvéd utca és az Üllői út kereszteződésében történt. A kerület egyik legforgalmasabb részén az Üllői úton közlekedő 50-es villamos okozta a tragédiát.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Hogy került elé?

Ez az a kérdés, amire egyelőre nincs válasz, a körülményeket még nem sikerült tisztázni a police.hu információi szerint, a helyszínelés és a információ gyűjtés még jelenleg is tart.

Azonnali segítség

A 78 éves nő ellátását azonnal megkezdte egy, a közelben lévő mentőegység. A sérülései azonban annyira súlyosak voltak, hogy az asszony a helyszínen életét vesztette.

Zajlik a helyszínelés

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani

Mindenkit sokkolt az eset

A képen az idős hölgy gurulós bevásárlótáskája

Tovább nyomoznak

A tragikus baleset körülményeinek a tisztázását szakértők bevonásával folytatja a rendőrség, így remélhetőleg kiderül, miért kellett meghalnia az idős nőnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek forrása: BudaPestkornyeke.hu/ Gömbkötő Krisztián