Mégsem a 2017-ben eltűnt villanyszerelő koponyáját találták meg Burgenlandban.

Csontokat találtak

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta azt hitték, hogy megtalálták a 2017-ben eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán földi maradványait, ám az RTL híradása szerint egy római kori katona csontjaira bukkantak Burgenlandban. Mint megírtuk egy kavicsbánya közelében találtak emberi csontokat és egy koponyát önkéntesek, akik tavasz elején az árokpartokat takarítják társadalmi munkában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Elszállították a maradványokat

Kronen Zeitung beszámolója szerint az első ijedség után azonnal értesítették a hatóságokat, akik vizsgálatok céljából elszállították a maradványokat. Ekkor még az eltűnt villanyszerelő családjának jogi képviselője úgy, hitte Mácsik Zoltán földi maradványait találhatták meg, ám mostanra kiderült, ez tévedés volt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A riport itt nézhető vissza:

Tetemes tartozás

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy 2017. március 31-én Mácsik Zoltán úgy búcsúzott el imádott feleségétől és lányától, hogy egy benzinkútnál találkozik korábbi munkatársával, É. Imrével, aki megadja neki tetemes tartozását.

Soha többé nem látták

Zoltán erről az útjáról soha nem ért már haza, holtteste a mai napig nem került elő.

É. Imre a gyanúsított

A rendőrség pár nappal később elkapta É. Imrét, akit azóta az ügyészség Mácsikon kívül még egy villanyszerelő, Orlik Vilmos megölésével és vádol.

Tagadja a gyilkosságokat

A jelenleg is börtönben lévő egykori győri vállalkozó tagadja a gyilkosságokat, véleménye szerint a két eltűnt villanyszerelő külföldön kezdett új életet. Ezt mindkét család teljes mértékben kizártnak tartja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kapcsolódó:

Döbbenetes fordulat a 2017-ben eltűnt villanyszerelő ügyében – Burgenlandban találhatták meg a koponyáját

Kiemelt kép: RTL Híradó videorészlet