Csúnya balesetet szenvedett a magyar sztárséf, Kovács Lázár, aki a történtek után a Szent János Kórházba került.

Dísztálat készített éppen

Súlyos balesetet szenvedett a hétvégén Kovács Lázár. A népszerű sztárséf egy dísztálat készített a közelgő mexikói pizza világbajnokságra, amikor megszaladt a sniccer. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Levágott egy darabot a hüvelykujjából

A balszerencsés mozdulat miatt a séf a hüvelykujjából levágott egy kis darabot, valamint átvágott néhány izmot és kötőszövetet a bal kezén. 

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Szerencséje volt

Az volt a szerencséje, hogy nem ért ínat a vágás, állapította meg írásában a Bors, „de aztán minden visszakerült a helyére”.

Csak a kötés nagy

„Többen megkérdezték, még itt a kórházban is, hogy elvágtam vagy levágtam az ujjam. De nem! Csak nagy a kötés rajta” – mondta a TV2 Mokka riporterének Kovács Lázára, amikor kötözésre és varratszedésre érkezett a Szent János Kórházba.

Csak védőkesztyűben!

Arra figyelmeztet mindenkit, hogy csak védőkesztyűben álljanak neki a hasonló munkákhoz.

„Az élet figyelmeztet”

„Mondom én, aki elsőként nem tartotta be ezeket az előírásokat. ilyenkor az élet figyelmezteti a tulajdonosát, hogy valamit csináljon másképp, lassuljon le vagy éppen szánjon magára időt” – fogalmazott a műsorban a sztárséf, aki levonta a tanulságot.

„Dolgoztassunk szakemberrel”

„A tanulság az az, hogy az asztalos egy külön szakma és dolgoztassunk szakemberrel. Vagy ha olyan munkát végzünk, amit nem szoktunk, azt csakis védőfelszerelésben!” – nyilatkozta Kovács Lázár.

Betelt a pohár

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról tavaly novemberben, hogy Krausz Gábornál betelt az a bizonyos pohár. Bejegyzésében azt írja, az „évek óta tartó hazugság és gyűlöletkeltés már nem tolerálható”. Sorait Puzsér Róbertnek intézte a séf. 

Eddig türelmes volt

A sztárséf úgy fogalmaz, hogy eddig türelmesen olvasta a „demagóg, közhelyes álhíreit” velük kapcsolatban. Szerinte ezzel az volt Puzsér Róbert célja, hogy hergelje a rajongóit és magára irányítsa a figyelmet, kerül, amibe kerül.

Krausz Gábor mindenkitől elnézést kér, akit megbántott

Az énekesnő Tóth Gabi férje egy interjúja kapcsán mindenkitől elnézést kér, akit szándékán kívül megbántott. Azt írja, hogy nem a szavak embere, mivel ő a konyhában jeleskedik. Azt ugyanakkor elismeri, hogy a szóban forgó interjúban félreérthetően fogalmazott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kovács Lázár. Fotó: 24.hu