Megszólalt a Deák téri kettős gyilkosság egyik áldozatának édesapja és főnöke is. A két, ártatlan fiatal drámai meggyilkolásának újabb részleteiből kiderül, hogy a gyilkos banda tagjai többsége bűnöző volt, korábban elítélték őket.

A péntek hajnalban tragikus körülmények között elhunyt Gergő egy hónap múlva ünnepelhette volna a 21. születésnapját, ahogy tették azt néhány barátjával a Deák téren is a tragédia éjszakáján.

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy május 22-én éjjel Gergő és barátja, a 16 éves László verekedésbe keveredett egy másik társaság tagjaival, egyikük pedig több késszúrással végzett a két fiatal fiúval.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az Origo felkereste az egyik elhunyt fiú főnökét, aki – barátaihoz hasonlóan – arról beszélt, hogy a néhány hónapja nála dolgozó Gergő nagyon becsületes volt.

„Mindig elvégezte a rábízott munkát, soha nem volt vele gond. Nagyon sajnáljuk a fiút, és persze a családját is. Minden munkatársunkat nagyon megrázta, ami történt” – mondta a fiú főnöke, akin keresztül a fiú édesapját is elérte a lap.

„Meghalt a fiam, mit mondjak?!” – reagált a tragédiával sújtott férfi. Gergővel több barátja mellett testvére is ott tartózkodott a Deák téren péntek éjszaka. Úgy tudni, őt is érte a gyilkossággal gyanúsított 18 éves fiú fegyvere.

Gergő öccsét a lábán érte a szúrás, és csak délután engedték ki a kórházból. Az üggyel kapcsolatban 18 embert állítottak elő, végül a 18 esztendős Cs. Krisztiánt gyanúsították meg a kettős gyilkosság elkövetésével.

Kiemelt kép: A tragédia helyszíne – Forrás: MTI