Feladta magát a rendőrségen az a 33 éves férfi, aki pénteken, az M0 autóúton okozott halálos kimenetelő közúti közlekedési balesetet, majd segítségnyújtás nélkül gyalog elmenekült a helyszínről.

Teherautónak ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról a halálos balesetről, ami pénteken történt az m0-s autóúton. Egyelőre ismeretlen okból az M0 autóút 19-es kilométerszelvényében a főváros felé vezető szakaszán, február 10-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy teherautónak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a 39 éves utas

A baleset következtében a személyautó 39 éves utasa a helyszínen meghalt, a 30 éves utasát könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elmenekült a sofőr

A gépkocsi sofőrje az autóból kiszállt, majd segítségnyújtás nélkül a helyszínről gyalog elmenekült. A rendőrök a személygépkocsi vezetőjének felkutatására és elfogására a szükséges intézkedést megtették.

Feladta magát

A szökésben lévő 33 éves érdi férfi a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon vasárnap 15 óra 20 perckor feladta magát, elszámoltatása elkezdődött.

Nem volt esélye az utasnak

Még vizsgálják, mi okozta a balesetet

Szigetszentmiklós, 2023. február 10. Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármû hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyû sérülésekkel vittek kórházba. MTI/Mihádák Zoltán

Eljárás indult

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az érdi illetőségű, 33 éves férfi ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntette, valamint halálos közúti baleset okozása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Az M1-esen is baleset volt

A rendőrség közlése szerint két teherautó ütközött össze a főváros felé vezető oldalon, Páty térségében. Mint írják eddig tisztázatlan körülmények között két teherautó ütközött össze 2023. február 10-án 12 óra 55 perc körül az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 26-os kilométerszelvénynél. A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés történt.

Lezárták az érintett szakaszt

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeztek, a forgalom a belső sávon haladt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kellett számítaniuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: MTI