Egy sokgyermekes családapa lépett a vonat elé a közelmúltban Poroszlón. Lászlónak esélye sem volt a túlélésre. A férfi első felesége, Judit a válásuk után is szeretett volna újra összeköltözni a volt férjével. Az asszony megdöbbentő részleteket árult el a tragédia napjáról. Azon a napon, amikor volt férjét elgázolta a vonat, ő is el akarta dobni magától az életet.

Gázolt a vonat Hevesben

A BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt arról, hogy elgázolt egy embert az Egerből Debrecenbe tartó vonat Füzesabony és Poroszló között, a helyszínelés befejezéséig nem járnak a szerelvények a két állomás között. Az érintett vonat nem közlekedett tovább. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Egy középkorú férfi az áldozat

A vonat utasainak segítettek a tiszafüredi hivatásos tűzoltók Poroszló közelében. Csaknem ötvenen utaztak rajta, ők az egység közreműködésével szálltak át a mentesítő vonatra. A rendőrség tájékoztatása szerint egy középkorú férfi vesztette életét a balesetben. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Rengeteget sír és beszél hozzá

„Bár már hetek teltek el Laci halála óta, folyamatosan rá gondolok. Rengeteget sírok és beszélek hozzá, amikor érzem a lelke jelenlétét: ‘Laci, miért tetted ezt’? Az a meggyőződésem, ha nem váltunk volna el, még ma is élne” – nyilatkozta a férfi korábbi felsége.

Erős kötelék volt köztük

„Az biztos, hogy mindig is erős spirituális kötelék volt köztünk. Megéreztük egymás fájdalmát. Az esküvőnk előtt négy évig jártunk, majd titokban kötöttük össze az életünket 2009. február 28-án. Aznap tudtuk meg, hogy az első babánkkal várandós vagyok”– tette hozzá a Borsnak a gyászoló asszony.

„El akartam dobni az életemet”

„A szerelmem halála napján el akartam dobni az életemet, mert teljesen reménytelennek éreztem a helyzetemet. Nincs saját házam, az egyik rokon fogadott be az erdőteleki lakásába, de a három gyermekem nem fér el nála, ezért nevelőszülőknél élnek” – mondta Judit.

Megszólalt a lelkiismerete  

„Kavarogtak a fejemben a gondolatok, és elindultam a vasúthoz, hogy majd az érkező szerelvény elé lépjek. Útközben azonban megláttam a keresztet, és abban a pillanatban megszólalt a lelkiismeretem: nem hagyhatom magukra a gyerekeket” – fogalmazott a nő.

Érezte, hogy baj van

„Akkor még nem tudtam, hogy a férjem halott, viszont a szívem mélyén éreztem, hogy bajban van. Laci tragédiájáról az egyik barátnőm értesített délután négy órakor” – tette hozzá az asszony, aki mihamarabb szeretné a gyerekeit újra magához venni.

Gyakori a gázolás

Mostanában szinte minden napra jut legalább egy tragédia a síneken. Szerdán a Keleti pályaudvarról Nyíregyházára 15:25-kor elindult Tokaj Intercity gázolt el egy embert. A baleset Rákosligetnél történt. Késő estig csak egy vágányon haladtak a vonatok Pécel és Rákos között, amíg zajlott a helyszínelés. Csütörtökön Nagykanizsán történt halálos gázolás. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció