A Tankcsapda együttes gitárosa vette észreaz úton heverő lányt, sokkot kapott a látványtól. Az édesanya eleinte nem tudta miért nem éri el a lányát telefonon, aztán összeomlott minden, mégis azt mondta: “Nem haragszom a gázolóra”.

A Tényeknek beszélt az a fenti képen látható síró édesanya, Szilágyi Anikó, aki az M3-ason történt cserbenhagyásos gázolásban veszítette el a lányát. A gyászoló asszony azt mondta: nem haragszik a gázolóra.

A riportból az is kiderült: a 26 éves áldozatot, Katát a Tankcsapda gitárosa hívta meg a koncertjükre – a lány a buliról tartott épp hazafelé, amikor elgázolták – és a Tankcsapda gitárosa volt az, aki hazafelé tartva meglátta, hogy valakit baleset ért. Amikor rájött, hogy az a lány fekszik az úton, akit ő hívott meg a rendezvényre, sokkot kapott.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A TV2-től származó fenti fotón Kata modellként pózol egy fotózáson. Édesanyja elmondta, lánya Milánóban modellkedett, a debreceni zenekarért pedig már tini kora óta rajongott.

Az édesanya arról is beszámolt: mivel a koncertről nem együtt jöttek el, noha nem tudta lányát elérni telefonon, nem volt rossz érzése. Azt azonban nem érti, miért neki kellett végül kinyomoznia, mi történt a lányával – őt ugyanis, mint mondja: senki sem értesítette a tragikus balesetről.

A tragikus baleset helyszíne az M3-as kivezetőjén – Fotó: Police.hu

Ahogy azt korábban itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon megírtuk, január 2-án éjjel 1 óra 38 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvénynél egy holttestet találtak. A nőt elütötték az autópályán, a gázoló pedig segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Őt még aznap délelőtt, saját otthonában fogták el.

A teljes interjút alább lehet megnézni.

Kapcsolódó cikkek:

Kiemelt kép: Az áldozat édesanyja, Szilágyi Anikó – TV2/Tények