Szombat hajnalban megszületett Kökény Attila negyedik unokája, Nikolász. A 46 éves énekes barátaival ünnepelte az új unoka születését és egy dalt is énekelt neki, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Negyedik unoka

Határtalan Kökény Attila boldogsága, rövid időn belül negyedszerre is nagypapa lett. A népszerű énekesnek három gyermeke van, közülük nagyobbik fia és lánya ajándékozták meg unokákkal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Büszke nagypapa

Szombatra virradóra fia második gyermeke is megszületett, ennek örömére a barátaival ünnepelt a büszke nagypapa. Isten áldjon mindenkit! Megszületett az unokám, itt az egész család. Isten hozott, Nikolász! – írta az Instagramon Attila.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

46 éves nagypapi

Kökény Attila, 46 éves, 21 évvel ezelőtt, 2000-ben kezdett el énekelni. Hajókon, éjszakai bárokban zenélt évekig. 20 éve játszik zongorán. Dalait ő maga írja. Az igazi ismertséget a Megasztár 5 hozta el neki, amibe gyermekei nevezték be. A Megasztár 5 fináléjában Tolvai Renáta mellett küzdött az év hangja címért. A Megasztárt nem nyerte meg, de 2010 legjobb férfi hangja lett.

Családi titkok 

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy mindössze 46 évesen már négy unokájuk van, de Kökény Attila azon kevesek közé tartozik, akik nagy családdal büszkélkedhetnek. A negyedik gyermekéről nemrég elárult néhány titkot.

Nem látta a gyerekeit felnőni

„Mivel korábban itthon nem tudtam megélni a zenélésből, ezért külföldön próbáltam szerencsét. Folyamatosan távol voltam a családomtól. Konkrétan nem láttam terhesen a feleségemet, képeket küldött a pocakjáról, és a gyermekeim születésére is éppen csak hazaértem” – árulta el nehéz múltjával kapcsolatban az énekes a Story magazinnak. Szerencséjére a felesége, Aranka jól bírta a folytonos távollétet, mert korábban ebben nőtt fel.

Sok pénzt keres

Éjszakai bárokban töltöttem az életemet, most meg egy hétvége alatt kerestem annyit, mint Amerikában fél év alatt” – mesélte, majd kiemelte, hogy leírhatatlan érzés az idő, amit a pénz kapott és a családjával tölthet.

Bepótolja a kimaradt éveket

Amikor csak tud az unokáival, Medivel, Atival és Inezzel foglalkozik. Állítása szerint próbál bepótolni mindent, amire a gyermekeivel nem volt lehetősége.

Elvesztették a negyedik gyermeküket

„Amikor a két nagyobbik gyerekünk már kirepült a családi fészekből, és tudtuk, hogy hamarosan a kisebbik is önálló életet kezd, úgy voltunk vele: most vagy soha. A feleségem teherbe is esett, de sajnos elment a baba, utána meg a lányunk beelőzött minket. Amikor bejelentette, hogy babát vár, lemondtunk a gyerekről, mert furcsa lett volna, ha egyszerre várandósak” –vallotta be Attila. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt a dalt énekelte Attila az unokájának

Kiemelt kép: Kökény Attila – Forrás: Instagram/Kökény Attila