Megszületett Bősz Anett és Érd polgmármesterének, Csőzik Lászlónak a kisfia. Az örömhírről maga a polgármester számolt be a közösségi oldalán és fotókat is mutatott a kis jövevényről, amiket cikkünk végén lehet megtekinteni.

Legijfabb érdi

“Van szerencsém bemutatni Érd legifjabb lakosát, a ma született Csőzik Patrikot. A fiatalember minimum vizilabdásként rajtolhat: 4,7 kiló, 67 centi magas, 40 centi a mellkas körfogata, és jó széles a vállacskája.” – kezdi posztját Csőzik László, majd így folytatja:

Mindenki jól van

“Az édesanyja végig hősiesen viselte a megpróbáltatásokat, de a fiatalúr termete miatt nagyon nehéz volt világra hoznia. Szeréncsére már mindketten jól vannak!” – zárul a bejegyzés.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Májusban árulta el

Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Bősz Anett májusban számolt be róla, hogy babát vár, ám mint kiderült már az egész választási kampányt várandósan csinálta végig. Akkori Facebook posztjában azt írta ennek kapcsán:

Várandósan csinálta végig a kampányt

“Amikor egy élet érkezik, az őt szerető, védelmező élet is újjászületik. Ez történik most velem is. A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok. Két nagyon fontos pillanat az életemben, mindkettő bizonyosan át fogja alakítani a kapcsolatomat a világhoz, a budapestiekhez, az agglomerációhoz, a politikához. Már az első időszakban is éreztem, mennyi erőt ad a várandósság, mennyi erőt ad ahhoz, hogy egy jobb, igazságosabb, élhetőbb Magyarországért küzdjek, mert hogy itt fog élni a kisfiunk is. A választás előtt, az egyik piacon egy velemkorú nő a babájára mutatott, amikor elhaladt a stand előtt, és azt mondta: „hajrá! Elsősorban értük!” 

Kapott durva támadásokat is

Ezt követően pedig kitért arra, távol áll tőle, hogy a magánéletükről beszéljen, akkor így fogalmazott: “Sokszor inkább csak elhárítani akartam a külső, tapintatlan megjegyzéseket vagy durva támadásokat. A magyar politika egyre nehezebb közeg ilyen szempontból, sokan jutnak előre aljassággal, nemtelen eszközökkel.Ugyanakkor, velem, velünk is haladt előre az élet, és a legnagyobb boldogságunkra megérkezett hozzánk egy kicsi élet, így én ezt a kampányt várandósan csináltam végig. November eleje óta velem van egy kisfiú, két politikus leendő gyermekeként kiválasztotta magának a nyár, a politikailag csendes időszak kellős közepét születési dátumnak.” 

Érd polgármestere a férje

Bősz Anettnek egyébként Érd polgármestere, Csőzik László a férje. A politikus nő a BudapestKörnyéke.hu-nak adott korábbi interjújában azt mondta szabadidő szempontjából biztosan hátrány, hogy ő férje.

2019-ben házasodtak össze

“Amikor a 2019-es polgármesteri kampányát csinálta én már parlamenti képviselő voltam. Akkor még csak jegyben jártunk és tudtuk, hogy ezzel a helyzettel bántani fognak minket. Persze ha nem ő lenne a férjem, másért bántanának. Azt hiszem – mint minden házaspár életében – ha kölcsönösen tudjuk egymást gondolatokkal segíteni otthon, vagy olyan ötletekkel, ami használható a másik munkájában, az egy nagy dolog.” – árulta el akkor megkeresésünkre.

Férje miatt költözött Érde

Továbbá portálunknak arról is beszélt, hogy férje miatt költözött Érdre. “A lakcímkártyámat 2018-ban kaptam meg Érden. Szoktam mondani, hogy tényleg rengeteg feladatunk van, mert utánam még 7 ezren igényeltek érdi lakcímkártyát, olyan sokan költöztek ide.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A fotók a legifjabb érdiről itt érhetők el:

Kiemelt kép: Bősz Anett – Forrás: BPK