Hajdú Péter ismét apuka lett. A műsorvezető kedvese egy egészséges kisfiúnak adott életet hétfő délelőtt. Péternek előző házasságából két gyermeke született.

Megszületett Hajdú Péter gyermeke

Hétfőn délelőtt megszületett Hajdú Péter harmadik gyermeke, Dominik. A műsorvezető és kedvese pár hónappal ezelőtt jelentették be, hogy 20 évnyi korkülönbség ellenére dúl köztük a szerelem, és közös életét terveznek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még nem házasodtak össze

Bár az esküvőre még nem került sor, de a szerelmesek akkor azt is bejelentették, hogy úton van közös gyermekük. A Blikk azt írja, hogy a kisfiú és az anyukája is jól vannak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Törökbálinton élnek

Hajdú Péter és Eszter, Törökbálinton élnek a műsorvezető házában. Péter még Sarka Katával építkezett Tükörhegyen és annyira megszerette a várost, hogy válása után sem költözött el onnan.

Elvált Sarka Katától

A műsorvezető előző házasságából két gyermek született, Noémi és Dávid. Miután a házaspár elvált, Kata a gyerekekkel elköltözött a közös családi házukból.

Sarka Kata újra férjhez ment

Kata egyébként 3 évvel ezelőtt férjhez ment Bessenyei Istvánhoz, a Valton Security egyik tulajdonosához. Az esküvő után pedig megszületett kisfia, így ő is már háromszoros anyuka.

Régóta vágytak közös gyerekre

Hajdú Péter és Eszter régóta szerettek volna közös gyermeket. Többször elvetélt, egyik alkalommal még életmentő műtéten is átesett.

Stohl András újra apa lesz

Stohl is újra apa lesz A napokban jelentette be Stohl András, hogy újra apa lesz. A színész 2020 nyarán vette feleségül Vicát, akiben állítása szerint megtalálta élete párját. A fiatal nő mindenben támogatja műsorvezető párját.

Négy gyermeke van

Az 55 éves színésznek négy gyermeke született két korábbi szerelmétől: három lánya és egy kisfia van. Azt, hogy a baba kislány vagy kisfiú lesz, egyelőre nem árulták el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hajdú Péter