Megszúrta, majd megharapta barátját egy nő hétfőn az egyik Budapest környéki településen.  A tettest azonnal fogták a és előállították a szigetszentmiklósi rendőrök.

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

A 23 éves nő hétfőn egy halászteleki gimnázium udvarán előzetes szóváltást követően késsel megszúrt, majd megharapott egy 29 éves férfit.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A férfi az orvosi vélemény szerint, a szúrás következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a halásztelki nőt a helyszínen elfogták és a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a támadót gyanúsítottként kihallgatták. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást.

Kiemelt kép: police.hu