Megtalálták azt a 15 éves tököli fiút, aki kedden reggel otthonából szökött meg. Bata Márk Facebook oldalán adtak hír a legújabb fejleményekről.

A BudaPestkörnyeke.hu szerdán írta meg, hogy Tökölről eltűnt egy 15 éves fiú. Bata Márk búcsúlevelet hagyott családjának, melyben azt kérte, hogy ne is keressék őt.

A Facebookon családja azt írta, hogy a fiú ismeretlen helyre távozott, aki tud valamit hollétéről, értesítse őket. Később a rendőrség honlapjára is felkerült a keresett személyek közé.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A fiú Facebook oldalán található bejegyzés szerint volt aki látta, sőt beszélt is vele. Állítólag HÉV-vel ment Budapest felé.

Tegnap éjfélkor azonban szintén a fiú közösségi oldalán, valószínűleg családja írta ki, hogy meglett Márk, a rendőrök nemsokára hazahozzák. Annyit írtak még, hogy „Kiránál volt” – jelentsen ez bármit is, a 15 éves fiú több mint valószínű, hogy épségben hazaért.

Kiemelt kép: Bata Márk – Forrás: police.hu