Ráfutásos balesetet szenvedett két személykocsi és egy teherautó az M6-os autópályán, Palotabozsok térségében. Egy embert súlyos, kettőt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba. A véméndi hivatásos tűzoltók azonban felfedezték, hogy az egyik autónak van még egy utasa…

„Megúszta”

„Megúszta! Elvégre tengerimalac…” – kezdődött a bejegyzés a Katasztrófavédelem Facebook-oldalán. „A ketrecben tehetetlenül pislogó tengerimalachoz megérkeztek a barátságos tűzoltók és ezek után valamennyire helyreállt a malac világbékéje. Gazdáinak jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk” – tették hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Frontális ütközés

Szörnyű baleset történt szombaton délután az 58-as főúton. Az első hírek szerint egy furgon előzés közben frontálisan ütközött két szembejövő autóval, egy Renault-val és egy Audival. Egy Mercedes SUV a közvetlenül előtte történtek miatt vészfékezett, de egy motoros nem tartotta a követési távolságot és belecsapódott. 

Elhunyt a vétlen sofőr

A durva baleset során többen súlyosan, illetve könnyebben megsérültek, a Renault Fluence vétlen sofőrje pedig a helyszínen életét vesztette.

Teljes lezárás

A pécsi és a siklósi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult a helyszínre. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a mentés idejére.

„Nagyon nagy csattanás volt”

„Borzalmasan összetört az a Renault. Pedig légzsákok garmadája meg minden. Nagyon nagy csattanás volt, sajnálom az elhunyt sofőrt, Isten nyugosztalja. Borzasztó!” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán.

„Undorító”

„Undorító, ahogy az emberek be mernek ülni ittasan a gépkocsiba. Minden ártatlan sérültnek mielőbbi felépülést” – tette hozzá egy dühös kommentelő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: tengerimalacot mentettek a tűzoltók. Fotók: Facebook/Véménd KVŐ