Az Érdi Járási Ügyészség bíróság elé állította azt a nőt, aki az Érd és Tárnok között közlekedő buszon a sofőrre támadt. Az esetről egy utas készített mobiltelefonnal videót, a felvételt a cikkünk végén nézheted meg.

Piásan szálltak fel a buszra

A bíróság elé állítás alapjául szolgáló feljegyzés szerint a nő és férfi társa ittas állapotban szálltak fel március 7-én az esti órákban Érden a Tárnok felé közlekedő buszra. A pár a buszon hangos és trágár veszekedésbe kezdett, amelynek során a nő a többi utast is sértegette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Botrányos viselkedés

A botrányosan viselkedő nő miatt a buszt a vezetője megállította és leszállásra szólította fel a veszekedő párt, de annak csak a férfi tett eleget.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megütötte a sofőrt

A nő ezután a sofőrfülkéhez lépett, majd trágár káromkodás mellett többször is belerúgott a soförfülke ajtajába, ezután az ülésből felálló sofőrt kétszer megütötte. 

Elveszítette a kontrollt

Az alacsony, szőke nő láthatóan teljesen elveszítette a kontrollt, a balhénak az vetett véget, hogy a nő túlsúlyos férfi társa visszaszállt a középső ajtón a buszra, hátulról megragadta a barátnőjét és leráncigálta a buszról.

Erőszakos bűncselekmény

Az egyik utas az eseményeket mobiltelefonjával rögzítette. Az Érdi Járási Ügyészség az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt állította bíróság elé a nőt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az esetről készült videó (kattints a képre)

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból