Százak gyászolják azt a 24 éves nőt, akit a hírek szerint egy ittas sofőr vitt a halálba. Meláni kirepült a fának csapódó kocsiból, és azonnal meghalt.

Vasárnap hajnali tragédia

A Kékvillogó.hu írt a tragédiáról, ami vasárnap, hajnali fél öt körül történt. Ekkor tartott hazafelé a 24 éves S. Meláni és két férfi, László és Kristóf.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Fának csapódott

A 28 éves sofőr azonban a Veszprém és Ősi közti szakaszon elvesztette uralmát a kocsija felett, lesodródott az útról, majd egy fának csapódott és felborult. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meláni kirepült a kocsiból

A két elől ülő férfi ugyan csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a hátsó ülésen utazó Meláni az ütközés erejétől kirepült a kocsiból és szinte azonnal meghalt. Az életét már a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni.

„Hátborzongató volt…”

„Azt sem lehetett igazán megállapítani, hogy milyen autó volt, fel volt borulva, törmelékek mindenhol, az egész aszfalton szétterültek a kocsiból kiszakadt elemek. Hátborzongató volt, de hallottuk, hogy ketten épségben kiszálltak belőle, amennyire tudjuk, saját lábon. Szegény nőt nagyon sajnálom, őszinte részvétünk a családjának” – mesélte egy szemtanú a Borsnak. 

Hazafelé tartottak

A balesetben elhunyt S. Meláni hazafelé tartott barátaival, a lányt is már a házához vitték volna. 

„Nagyon fog hiányozni”

„Képtelenek vagyunk elhinni, ami történt, még mindig nem fogtuk fel. Meláni egy életigenlő, mosolygós, vidám nő volt, aki előtt ott állt az egész élet. Mindenki kedvelte őt, nagyon fog hiányozni. A családjának sok erőt kívánunk” – mondta összetörten a lány egyik ismerőse. 

A baleset helyszíne

Fotó: Delta Hírek

„Miért ült be mellé?”

„Sokan kérdezik, hogy miért ült be egy ittas személy mellé. De lehetséges, hogy szegény nem is tudta, hogy a férfi ivott” – tette hozzá.  

A nyomozás deríti ki

A sofőr és a másik utas könnyebben sérült. Az autót egy 28 éves férfi vezette, akinél felmerült az ittasság gyanúja. Azt, hogy valóban ittas volt-e a sofőr, a nyomozás deríti majd ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Delta Hírek